След изключителния успех на добилите световна слава изложби “Човешкото тяло-науката

...
След изключителния успех на добилите световна слава изложби “Човешкото тяло-науката
Коментари Харесай

Най-големите научни открития пристигат в София в световноизвестната изложба Изживей науката

След изключителния триумф на добилите международна популярност изложения “Човешкото тяло-науката в нас ” и “Живите динозаври ”, Coco Agency показва в България за първи път продукцията “Изживей науката ” , която отваря порти на 13 юли 2019 в The Mall на Цариградско шосе, равнище -2. Както подсказва името на експозицията, нейният формат е неповторим по рода си, тъй като разрешава на хора от всички възрасти да се потопят във фантастичния свят на науката като сами влязат в ролята на учени. Това се случва посредством на над 25 атракциона, даващи им опция да преживеят онлайн едни от най-великите научни открития на нашето време.


Тепърва започваща своя тур из Европа, “Изживей науката ” провокира сериозен интерес измежду дребни и огромни, а още с първата си поява в Рим, Италия, изложбата записва рекордните 1 90 000 продадени билети. В България експозицията ще остане до 30 септември.
Разработена в сътрудничество  с  екип от учени, физици, геолози и астрономи, изложбата съчетава научно знание и свежи провокации. Така посетителите освен се забавляват с атрактивните интерактивни машини, само че и се срещат с теорията на точните науки като математика, физика, биология, музика и феномени като слънчевата сила и естествените катаклизми  по елементарен и наличен метод. Ето за какво експозицията е изключително подобаваща за деца и възпитаници, за които игровият модел прави просветителния развой изключително ефикасен.

Изложбата ще бъде посрещната с не по-малко любознание от порасналите членове на фамилията, защото интелигентно поднесените теоретични модели и описателни панели  дават обещание ползотворни развлекателни мигове с интерактивните машини на хора от безусловно всички възрасти.
Разположена на близо 1000 кв.м. повърхност, “Изживей науката ”  ще ни води на едно вълнуващо странствуване в света на естествените явления, ще покаже на посетителите какъв брой бързо реагират нашите мозъци, ще ги запознае с това по какъв начин да накарат музикален инструмент да зазвучи без струни, по какъв начин да взаимодействат с електрическа светлина единствено с придвижвания на ръцете и по какъв начин сами да основат електричество. По-смелите ще могат да провокират своето равновесие, да изпитат своята памет, да преживеят симулация на земетресение, да бъдат за малко невидими като в приказките и още доста други...

“Изживей науката ” ще можем да забележим от 13 юли юли до 30 септември в това число. Билетите ще са на цени 10 лева за лица сред 3 и 17 години, 12 лева за възрастни (лица навършили и над 18 г.).
Вход безвъзмезден за деца от 0-2 години.


Информация за отстъпки за фамилии и групови визити може да откриете на мястото на събитието.

Следете детайлности във Facebook.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР