След изключителния старт на новия сезон на Стани богат“, този

...
След изключителния старт на новия сезон на Стани богат“, този
Коментари Харесай

Стани богат с нов жокер от понеделник

След изключителния старт на новия сезон на „ Стани богат “, този понеделник - 11 септември, в 18:00 ч. по bTV почитателите на обичаната телевизионна игра за познание ще станат очевидци на революционна и извънредна смяна. 

Така от понеделник трите жокера в „ Стани богат “ ще са: „ Помощ от другар в студиото “, „ 50:50 “ и „ Обади се на другар “.

„ Започваме с една извънредна вест – от през днешния ден в шоуто имаме чисто нов жокер. И не, няма да суфлирам аз, а непосредствен другар на играча. Всеки, който сяда на стола против мен, има право на подкрепление. Неговият човек е в публиката и ще се включи във значим миг от играта “ – с тези думи водещият Михаил Билалов ще приветства участниците в студиото и феновете пред екраните и ще показа ясно и образно новия жокер „ Помощ от другар в студиото “.

А новият жокер ще влезе в играта безусловно незабавно и още в първия епизод ще стане ясно, че той може да бъде и „ нож с две остриета “.

Първият участник, който ще се възползва от новата екстра, е Стефан Михайлов – проектант и притежател на зелен бизнес, а приятелят му Кристиян ще влезе в ролята на първия нов жокер „ Помощ от другар в студиото “.

Новият сезон по bTV: Начало на 4 септември дава „ Стани богат “ Зрителите излизат на сцената, с цел да слагат началото на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ Много изненади, нови познания, страсти, въодушевление, тръпка и адреналин чакат почитателите на „ Стани богат “  от понеделник – тези в студиото и всички пред екраните.

Не пропускайте играта – всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР