След изключителния интерес и разграбването“ на първите творби от изложбата,

...
След изключителния интерес и разграбването“ на първите творби от изложбата,
Коментари Харесай

Петното Пльок – втора част от изложбата на школа „Дедал“

След изключителния интерес и „ разграбването “ на първите произведения от изложбата, в Арт-салона на Апелативния съд във Варна към този момент са подредени и новите попълнения. Колекцията съдържа 30 платна на младите създатели. Всеки от художниците опитва по собствен метод в актуалната нереална живопис.

Можете да вземете в шепичка от зрънцата на „ Пиле и трохички “ на 9-годишната Симона, да минете под „ Топящата се дъга “ на 10-годишния Ален, да добиете кураж от „ Стеснителност “ на Ивайла или пък да си набавите лек от „ Лекуващото дърво “ на 10-годишната Ивайла. Най-младите Дедал-автори са на 8, а „ най-възрастните “ - на 19 години. Творбите им са изпълнени с висококачествени материали, което способства за качеството и цената им. Със средствата от продажбата школата ще обогати своята библиотека с литературни творби.

Талантливите и изобретателни деца от „ Дедал “ имат свое непокътнато място – лична изложба в Апелативан съд – Варна. Салонът им дава не просто поле за изява, само че и опция за развиване и реализация. Това е 10-тата им юбилейна галерия тук.

Школата по изкуства „ Дедал “ е измежду обичаните сътрудници на съда. За всички чиновници и гости осъществяването на обществения план в поддръжка на надарени деца в неравностойно състояние, е наслаждение и наслада за сетивата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР