След изказването в медийното пространство на министъра на младежта и

...
След изказването в медийното пространство на министъра на младежта и
Коментари Харесай

СЕКТОР Б на Левски: Искаме незабавна оставка на Красен Кралев

След изявлението в медийното пространство на министъра на младежта и спорта Красен Кралев във връзка с национализирането на лотарията и във връзка с бъдещето на Левски, последователите на „ сините “ реагираха неотложно и разгласиха своето мнение във фейсбук страницата „ СЕКТОР Б “ с ясно обръщение към министъра, в което желаеха неотложно неговата оставка.
Вижте написаното без редакторска интервенция:

" Типично по комунистически, Красен Крадлев се пробва да опълчва и настройва огромни маси хора едни против други, с цел да оправдае личната си неплатежоспособност и очевадна взаимозависимост. Да го попитаме в негов жанр – прекръстеният ФК Литекс по-голям ли е от целия български футбол, че разформировахте шампионата, с цел да ги вкарате нелегално в А група? Тирето толкоз ли ви е значимо, с цел да извършите нагласен и предупреден конкурс за ст. “Народна армия” и базата в Панчарево? Наистина ли трупата на Гриша Ганчев ви е толкоз скъпа, че ще вършиме смесено публично-частно сдружение с тях, с цел да им построите стадион посред централния парк на София в нарушаване на КУП закони и нормативни уредби? За едни майка, а за други мащеха, а?

Съвестта ни не може да те търпи и секунда повече след скандалните, нагли и презрителни думи по адрес на Левски нощес и желаеме НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на “министър” Кралев! "

Припомяме, че министър Красен Кралев съобщи, че препоръчаните промени в закона за
хазарта са " нещо положително за българския спорт ": " Тези промени, по този начин както са препоръчани, водят до по-големи доходи в Българския състезателен тотализатор, респективно в министерството. Бюджетът на спортното министерство е към 80 млн. лв., а от тях към 50 милиона отиват за спортните действия. При по този начин препоръчаните промени тези средства ще бъдат двойни. Така че това е нещо положително за българския спорт ", сподели Кралев след " Нощта на първенците ", където министерството и спортният тотализатор наградиха най-хубавите състезатели и треньори.

Той уточни, че сега парите за спорт идват главно от спортния тотализатор - към 30 милиона лв. годишно.

Кралев реагира с неодобрение на въпроси, свързани с това какви биха били следствията за футболния Левски. Зад собствеността на сините стои Васил Божков, който към този момент съобщи, че в случай че законът бъде признат, няма да има средства да устоя клуба: " Смятате ли, че (промените) са ориентирани съответно към Левски? От едната страна стои ползата на българския спорт, а от другата на Левски? Така ли? Значи ползата на футболния клуб е по-голям от интереса на целия спорт? Тези промени ще доведат до 50 милиона повече за българския спорт ", сподели Кралев.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР