След изказването на принц Хари, че с Меган планират да

...
След изказването на принц Хари, че с Меган планират да
Коментари Харесай

Тайните пътувания на Хари и Меган

След изявлението на принц Хари, че с Меган възнамеряват да имат единствено две деца, с цел да не замърсяват природат а, двамата станаха обект на съществени рецензии. А главната причина за тях е фактът, че херцогът и херцогинята на Съсекс много постоянно пътуват до разнообразни точки на света със своя частен аероплан, който изхвърля много нездравословни излъчвания в атмосферата.

В последните седмици уговорките на принц Хари са много по-малко, а Меган към момента е в майчинство. Свободното си време фамилията оползотворява с редица секрети пътувания , някои от които точно с частния аероплан Чесна. Според осведомени, те имат общо четири полета за последните 11 дни.

След като фамилията означи рождения ден на Меган в имението Балморал дружно с кралицата, Хари и Меган са се отправили към Ибиза за шестдневна отмора по случай празника на Маркъл.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Meghan/Sofia/Victoria/Kate (@swedishbritishfamilyroyal) на Авг 19, 2019 в 5:41 PDT

Последва пътешестване до Ница , откъдето двамата се насочиха назад към дома през уикенда. Хари и Меган са били на посетители в първокласното имение за над 15 милиона $, благосъстоятелност на Ентън Джон и брачна половинка му Дейвид Фърниш за няколкодневна отмора във Френската Ривиера, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Joy Dreamslink (@hrhprinceharryandmeghan) на Авг 18, 2019 в 3:35 PDT

Не е ясно кой заплаща цената за тези полети с частен аероплан, всеки от които коства десетки хиляди $. А преобладаващото мнение е, че сходни пътувания контрастират на имиджа, който Хари и Меган се пробват да си основат, като приказват за запазване на природата.
 Принц Хари, изявлението му за Vogue и какво показа брачният партньор на Меган Маркъл
Защо принц Хари не желае доста деца

Доста забавен отговор

Все отново, за изминатите километри с частния си аероплан те " способстват " с тонове нездравословни газове в атмосферата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР