След изготвената ДНК експертиза се доказва, че откритите останки са

...
След изготвената ДНК експертиза се доказва, че откритите останки са
Коментари Харесай

Прокуратурата: Откритите останки са на убитата в Бургас брокерка

След направената ДНК експертиза се потвърждава, че откритите остатъци са на Теодора Бахлова, повдигнато е обвиняване на Станимир Рагевски за ликвидиране посредством огнестрелно оръжие, оповестиха от прокуратурата, представени от Българска национална телевизия.

От прокуратурата подчертаха, че са открити задоволително остатъци, с цел да може да се каже, че принадлежат на Теодора Бахлова.
 Откриха тяло на мъртва жена в Бургас, коя допускат, че е тя? Откриха тяло на мъртва жена в Бургас, коя допускат, че е тя?
Полицията в Бургас откри тялото на изчезналата преди близо година брокерка - Теодора Бахлова, оповестява БТВ. Това са удостоверили изт...

Убийството е осъществено в деня на изгубването, прибавиха от Министерство на вътрешните работи.

Законът планува от 10 до 20 години отнемане на независимост.

Относно убийството на Юмер Мехмед - открито е оръжието на закононарушението, лицето, което е укрило останките от натрупа, ще бъде привлечено под наказателна отговорност, това е Диян Дичев. Оръжието е намерено на територията на Бургас.

Дичев е притеглен под отговорност по тази причина, че е спомогнал на разположение да се укрие и да избегне наказателна отговорност, укриване на остатъци от натрупа, както и укриване на огнестрелното оръжие - револвер.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР