След изгорялата й до основи къща в Малибу и изненадващия

...
След изгорялата й до основи къща в Малибу и изненадващия
Коментари Харесай

Майли Сайърс: Аз съм бисексуална в хетеро връзка

След изгорялата й до основи къща в Малибу и изненадващия й брак с дългогодишния й сътрудник Лиам Хемсуърт по Коледа, Майли Сайърс даде изявление за Vanity Fair и описа най-личната си история.

На въпроса „Защо направи нещо толкоз старомодно, като да се омъжиш?„, Майли отговори:

„Бракът може да е нещо старомодно, само че повода хората да се женят не е. Според мен, това даже е новото съвременно – постановяваме нови правила и изключително за някого като мен – куиър човек (такъв, който не е изцяло неустрашим или мекушав в израза на пола си), да бъда в хетеросексуален брак, е просто ужасно. Да бъда куиър е част от моята персона и аз се гордея с това . В какво имам вяра ли? Хората се влюбват в хора, не в пол или външен тип. За мен е значима духовността и душата на един човек. И това няма нищо общо с пола му“, признава певицата.



Темата за сексуалността и половата еднаквост, Майли приема доста персонално. Въпреки че на сватбата си, тя облече рокля и изглеждаше извънредно женствена, певицата твърди, че го е направила не с цел да се впише в някакви стандарти, а тъй като по този начин е почувствала, че е редно.

Колкото до самата женитба, състояла се 10 години след началото на връзката им, Майли твърди, че точно поради изгорялата й къща в Малибу, двамата с Лиъм са се сближили и са решили, че е точният миг да заздравят връзката си посредством брака.

26-годишната изпълнителка показа още, че както във връзката си с Лиъм, по този начин и в тези с сътрудници и продуценти, тя усеща, че има повече мъжка, от колкото женска сила. Именно това й дава мощ да се бори и да работи още по-усилено по бъдещите й планове и албуми.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР