След изборите ще доизчистим партията, навсякъде, където има нужда! Това

...
След изборите ще доизчистим партията, навсякъде, където има нужда! Това
Коментари Харесай

Борисов: Ще доизчистим партията навсякъде, където има нужда

След изборите ще доизчистим партията, на всички места, където има потребност! Това даде обещание министър председателят Бойко Борисов в предаването " Лице в лице " по bTV.

" Изборите ще ни бъдат добър регулатор. Нямам подозрения за избора на столичани. Трябва да си кьорав, с цел да не виждаш, че София става все по-хубава! ", разяснява той. Премиерът се надява на добър резултат за ръководещата партия след вота тази неделя.  " Много години помагах на партията, в този момент тя би трябвало сама да се оправя. Изпълнителната комисия работи действително и доста добре. Преди три месеца имахме избори, няма нищо трагично в тях. ", означи още Борисов

Борисов показа още, че " опитва в други райони " и задълба в една от предпочитаните си тематики за Балканите. " Лично приканих евролидерите още веднъж да дадат вероятност на Северна Македония и Албания в Загреб по време на Хърватското председателство. Направих го незабавно след края на Европейския съвет на 17 октомври, когато не беше дадена зелена светлина за договаряния за участие в Европейски Съюз на двете балкански страни. Тогава сътрудниците се спогледаха, Доналд Туск сподели: „ Да предложим “ и всички се съгласиха. Така че в случай че от вътрешната страна излязла такава информация, по този начин беше “, уточни Борисов.

Макрон стопира даването на дата за договаряния на Северна Македония и Албания с Европейски Съюз, разкри още той. " Разбирам за какво го направи: в случай че ориентацията на страната зависи от един човек, тя не е за Европейски Съюз. ", акцентира Борисов и уточни, че опозицията в Република Северна Македония е с антибългарска реторика и даже желае ревизирането на решения за идно участие на страната в Европейски Съюз. „ Искам да напомня, че когато България влизаше в Европейски Съюз, имаше безспорен народен консенсус на ръководещи, съпротива и всички политически партии: и на социалисти, и на десни, че нашият път е Европейски Съюз и НАТО. Сиреч, която и партия да пристигна на власт в България, ориентацията не се трансформира. Докато в Северна Македония и Албания споделяме, че в случай че не е или в случай че Зоран Заев или Еди Рама паднат от власт, нещо ще стане. Тогава те не са за този път. В това отношение Макрон заслужава овации “, добави министър председателят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР