„След изборите има определена промяна и всички трябва да се

...
„След изборите има определена промяна и всички трябва да се
Коментари Харесай

Радев към ГЕРБ-СДС: След изборите има промяна – всички трябва да се съобразяваме с това

„ След изборите има избрана смяна и всички би трябвало да се съобразяваме с тази смяна “, съобщи президента Румен Радев пред представителите на ГЕРБ-СДС.

„ Вие сте групировка с богат политически опит и аз имам вяра, че на този опит би трябвало да подхожда и избрана политическа мъдрост “, сподели президентът.

По думите му той ще бъде също толкоз сериозен към всяко последващо ръководство, както е бил сериозен към ръководството на ГЕРБ преди.

„ Хората чакат от вас да бъдете градивни. Въпросът е постигнатото през последните месеци да бъде надградено и да вървим напред, а не обратно “, сподели Радев.

„ Аз чакам, а и обществото чака да бъде градивна и мощна съпротива “, сподели още Радев.

Десислава Атанасова от ГЕРБ сподели, че обединението им ще бъде мощна съпротива във връзка с отстояване на демокрацията, законността и спазването на конституцията.

„ Последните месеци на чегъртане и репресии белязаха тази година, най-силно във връзка с симпатизантите и членовете на ГЕРБ-СДС “, сподели още Атанасова.

Тя увери президента, че обединението ще бъде отсреща, в случай че новото съдружно държавно управление има потребност от помощ или съвет.

„ Всяка неточност ще бъде осветлявана и посочена. Позицията на съпротива го изисква, а и с цел да има положително ръководство е належащо да има мощна и знаеща съпротива “, сподели още Атанасова.

Тя не се съгласи с оценката на Румен Радев за работата на служебното държавно управление. „ Не оценяваме оптимистично това, което следва за България. Реалната оценка е, че предстоят рецесии и би трябвало единство “, сподели още Атанасова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР