След истерията по посрещането на 97-мия рожден ден на великата

...
След истерията по посрещането на 97-мия рожден ден на великата
Коментари Харесай

Великата Стоянка Мутафова отново на сцената в зала 1 на НДК

След нервността по посрещането на 97-мия рожден ден на великата Стоянка Мутафова на 2 февруари тази година, не щеш ли наближава датата 12 март, когато в зала 1 на НДК още веднъж ще стъпи обичаната на няколко генерации актриса. Юбилейният театър “СТОЯНКА МУТАФОВА - 70 ГОДИНИ НА СЦЕНА” ще бъде показан за повторно, защото билетите за първата му дата бяха изцяло изчерпани дни преди събитието. На 12 март ще забележим още веднъж прелестните Аня Пенчева и Кирил Ефремов в ролята на водещи на тържественият театър. На сцената ще забележим и доста други звездни участници – обичани родни актьори, музиканти и артисти. Сред тях ще са превъзходните Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Виктор Калев, Нели Петкова и други, като няма да липстват и изненади.
Организатори са продуцентски къщи “Ажур Пико” и “Артишок”.
Билетите за второто издание на юбилейният театър “СТОЯНКА МУТАФОВА – 70 ГОДИНИ НА СЦЕНА” на 12 МАРТ 2019 в зала 1 на НДК се продават с цялостна мощ в системата на TИКЕТПОРТАЛ (www.ticketportal.bg) . Билети могат да се намерят още в Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, книжарици Booktrading и бензиностанции ОМВ. Цената им е от 20 до 70 лева, съгласно мястото в залата.
В края на 2017 година единствената й щерка Мария Грубешлиева – Муки, издаде своята втора книга за Стоянка Мутафова със заглавие " Добър вечер, Столетие мое ". Едно от посланията в книгата е: “Никога да не се предаваш, да бъдеш себе си, да се бориш и да достигнеш своето столетие. И когато това стане да можеш с усмивка да му кажеш " Добър вечер " и да си благополучен от дългия път, който си извървял ", споделя авторката на книгата.
Последвайте събитието във Фейсбук ТУК.
Билети има ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР