След инцидента в Северодвинск, станал на 08 август 2019 г.,

...
След инцидента в Северодвинск, станал на 08 август 2019 г.,
Коментари Харесай

Шок: Радиацията от взрива в Русия може да ни достигне за 3 денонощия

След случая в Северодвинск, станал на 08 август 2019 година, не са регистрирани промени на естествения радиационен декор в България. Това обявиха от Агенцията за нуклеарно контролиране, написа news.bg.

Взривът на полигона Ньонокса е избухнал на морска платформа при тестване на ракета с радиоизотопен източник на зареждане на 8 август.

По публична информация са починали петима. Руските управляващи признаха за нараснала радиация на 26 август.

Сензационна вест: Съединени американски щати разгадаха мистериозния нуклеарен гърмеж в Русия

"Радиоактивно замърсяване от съветския район Северодвинск може да доближи вероятно до границите на България след най-малко 3 денонощияпри най-неблагоприятен (хипотетичен) метрологичен сюжет във връзка с нашата страна: скорост напразно към 50 km/h с непрекъсната посока от север на юг ", осведомят от АЯР.

Кремъл с изключителна вест за нарасналата радиацията в Архангелск

Запитани има(ло) ли (е) смяна в равнищата на радиоактивни изотопи на стронций, барий и лантан в нашата страна от организацията настояват, че не разполагат с данни за смяна на равнищата на радиоактивните изотопи на стронций, барий и лантан на територията на България.

От организацията пренасочиха въпросите ни за възможни ограничения за сигурност на бременните дами, майките, възрастните и всички хора при смяна на радиационния декор към своите обучителни информации.

"Дойче веле ": Мит или действителност е съветското оръжие знамение и какво знаем за него?

По информация на CNBC гърмежът нa вoeнния пoлигoн е провокиран от опит да бъде вдигната от морското дъно ракета, потънала месеци преди този момент.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР