След интимност, човек е в облаците и лесно може да

...
След интимност, човек е в облаците и лесно може да
Коментари Харесай

Темите, които никога не трябва да засягате след секс

След фамилиарност, човек е в облаците и елементарно може да каже нещо неправилно или да прекали с признанията. Разбира се, не може да се приказва за дълготраен съюз, в случай че двойката изобщо не разисква връзките си и като цяло взема решение проблемите си посредством разговори. Разговорите обаче не постоянно са подобаващи след секс. Като цяло след сходен акт е добре деликатно да подбирате тематиките за другарство.

Нормално е след секс да желаете да говорите, само че от време на време вашият сътрудник се наскърбява и вие даже не можете да разберете за какво. Всъщност всичко е просто: има лист с тематики, които не си коства да се повдигат след моменти на непосредственост.

Нека забележим кои са тези тематики.

Оценка на уменията на колегата ви

Вие не сте треньор по гимнастика, който ругае своя тим след неприятен старт. Изтъкването на неприятни оценки постоянно вреди на самочувствието на индивида. Първите минути след секс въобще не са подобаващи за започване на такива диалози. Ако не сте удовлетворени от качеството на секса, изберете по-малко стресиращ миг, когато вашият сътрудник няма да бъде толкоз уязвим.

Обсъждане на дефекти

Ако забележите, че вашият сътрудник е натрупал няколко непотребни кг, не трябва да казвате това, незабавно откакто си поемете мирис след секс. Помислете, че те могат да ви отвърнат със същото и това е доста разочароващо. Така че за какво би трябвало да разваляте момента с обиди, когато можете просто да намекнете на колегата си, че е време да потичате дружно заран след някоя взаимно прекарана нощ.

Изясняване на взаимоотношенията

Да, всеобщо прочут факт е, че насилствените разногласия постоянно приключват със страховит секс, само че няма потребност да се прави интимна традиция от това. Може да се стигне до това никакви други естествени стимуланти да не работят върху колегата ви и ще би трябвало непрекъснато да сте в положение на напрежение, с цел да вършиме добър секс. Енергията, която изразходвате за викове, можете да инвестирате в процеса на непосредственост.

Сравнение

За един човек няма нищо по-лошо, в случай че започнете да го сравнявате с някогашните или с мъжете, с които бихте желали да спите. Партньорът просто не може да понесе мисълта, че може да има някой различен. След секс тази тематика неотложно ще зареди и двамата с негативи: той, тъй като мисли, че някой е по-добър, а ти, тъй като сама не разбираш какво го е обидило и за какво не приказва с теб.

Сексът като метод за операция и изнудване

Може да се каже, че човек след секс е на друга планета, затова, той не желае да разисква някои неприятни въпроси като: " Когато ще сменяме прозорците в жилището на майка ми, както ми даде обещание! " Дори в случай че сте в мощна връзка, индивидът ще се тормози от последваща фамилиарност с вас, защото кой знае каква тематика ще желаете да обсъждате след секс. Ето за какво ви съветваме за сходни тематики да изчакате най-малко няколко часа, до момента в който страстите отшумят.

Обсъждане на мъгляво бъдеще

Тази тематика е изключително рискова за двойка, която преди малко стартира връзка. Вашият човек към момента не знае дали да възнамерява идната среща, а вие към този момент му казвате каква порода куче ще живее в жилището, който ще наемете дружно идващия месец. Такива диалози имат отблъскващ резултат върху мъжете, изчакайте най-малко шест месеца, преди да се придържате към оферти за създаване на общия ви живот.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР