След интервюто с Опра Уинфри херцогът на Съсекс е говорил

...
След интервюто с Опра Уинфри херцогът на Съсекс е говорил
Коментари Харесай

Време за помирение? Принц Хари е говорил с брат си и своя баща след интервюто с Опра Уинфри

След изявлението с Опра Уинфри херцогът на Съсекс е приказвал с брат си принц Уилям и своя татко принц Чарлз , оповестява Гейл Кинг.

„ Не се пробвам да оповестявам първа вести, само че в действителност им се обадих, с цел да видя по какъв начин се усещат “ , сподели водещата от CBS, която е близка другарка на Опра Уинфри и участва на бебешкото празненство на Меган Маркъл, когато херцогинята беше бременна с първото си дете.

Кинг разкри: „ Вярно е, Хари е приказвал с брат си и също е приказвал с татко си “ , и добави още: „ Казаха ми, че тези диалози не са били продуктивни, само че се радват, че най-малко са почнали диалог “ , споделя Кинг за контакта на Хари със фамилията му след изявлението.

По време на специфичното 90-минутно изявление с Опра Уинфри Хари загатна и за връзките си с Уилям и Чарлз, като призна, че татко им е спрял да приказва с него поради решението му да се отдръпна като старши член на кралското семейство.

Кинг добави, че херцогът и херцогинята на Съсекс към момента са смутени поради Бъкингам, като означават, че има „ подправени истории “, които са „ пренебрежителни против Меган “ и към момента излизат след изявлението.

„ Никой в ​​кралското семейство към момента не е разговарял с Меган досега “ , добави Кинг. Според журналиста за двойката е „ разочароващо “ да види, че е стартирана дискусия на тематика раса, „ когато всичко, което те желаеха от самото начало, беше кралските особи да се намесят и да кажат на пресата да спре с несправедливите, подправени истории, които несъмнено имат породист нюанс. “
 30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията
„ Докато това не може да се признае, мисля, че е мъчно да се продължи напред. Но и двамата желаят да преодолеят това, и двамата желаят помиряване в това семейство. В последна сметка, това е фамилията на Хари. “

Кинг похвали херцогинята на Съсекс на фона на обвиняванията за тормоз от дворцовия личен състав. „ Всеки, който е работил с нея, ще ви каже тъкмо каква е. Тя в действителност е доста сладостен, грижлив човек. И както споделям, Меган има доказателства, които да поддържат всичко, което тя сподели в изявлението на Опра “, твърди водещата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР