След има-няма три месеца принц Хари и Меган Маркъл ще

...
След има-няма три месеца принц Хари и Меган Маркъл ще
Коментари Харесай

Как принц Хари се подготвя за бащинството

След има-няма три месеца принц Хари и Меган Маркъл ще станат родители за първи път. Това несъмнено е най-вълнуващото събитие в живота на човек, за което, колкото и да ти се желае, няма по какъв начин да си изцяло квалифициран.

Но херцогинята на Съсекс много от дълго време е запалена по здравословния метод на живот, а в този момент го е приела още по-присърце поради идната й най-важна роля - на майка. А около нея и принц Хари е трансформирал фрапантно всекидневието си , с цел да се трансформира в един виновен и рационален брачен партньор и татко.

Медитация

Меган е запалена по медитацията от години, само че малко не си представяме Хари да медитира дружно с нея. Е, любовта прави странни неща с хората... Самият принц неотдавна показа на будистки духовник, че се е запалил по духовната процедура и е станала неизменима част от всекидневието му. 1:0 за Маркъл!

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Bahattin SEVİMLİ (@sevimli_bahattin) на Яну 17, 2019 в 7:37 PST

Йога

Любимото занятие на херцогинята на Съсекс към този момент е обичано и за брачна половинка й. Хари в никакъв случай не е имал проблеми с тежестта и постоянно е бил в добра форма. Но добре знаем, че фамилният живот и родителството са склонни да трансформират обстановката, измерена в килограми.

За да избегне сходни последици, червенокосият правоприемник на кралското семейство комбинира фитнеса с йога тренировки в компанията на Меган.

Алкохол и цигари

Тези два нездравословни навика несъмнено не се вписват в здравословния метод на живот. А Хари към този момент е огромно момче и би трябвало да мисли за себе си и хората в близост. Е, Меган сигурно е повлияла на това негово решение и можем единствено да я похвалим.

Похапване

Въпреки че е слаб, принцът има неприятният табиет да прекалява с храната. Но всички забелязахме, че откогато е с Меган, стана фиданка. Много плодове и зеленчуци, по-малко месо, само че не тлъсто, без никакви нездравословни храни от вериги за бързо хранене и се получава номерът, стига да имаш тласък. А Хари несъмнено има - брачната половинка му.

 Снимка 400713

Облеклото

И тук има забележима смяна, настъпила с намесата на Меган. Принц Хари през днешния ден се облича доста по-стилно и елегантно - уместно за потеклото и ситуацията му в обществото, написа Daily Mail.

Поведението

И тук не можем да пропуснем да отбележим смяната. Откакто е женен и в очакване на първото си дете, принц Хари е станал освен по-зрял, само че и очевидно по-грижовен. Издават го жестовете му, държанието към Меган, когато са дружно. И нямаме подозрения, че е страховит брачен партньор и ще бъде още по-страхотен татко.

 Принц Хари, Меган Маркъл и едно заричане
Какво даде обещание принц Хари на Меган Маркъл

Жертва след жертва

Новият дом

Това също е огромна стъпка, която Хари сигурно нямаше да вземе без Меган. Да избере спокойствието на Уиндзор пред забързания темп на Лондон е смяна, която е знак за помъдряване и предпочитание за спокоен и спокоен фамилен живот. И най-важното - надалеч от сянката на батко Уилям.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР