След грандиозния старт на Маскираният певец“ в САЩ и Германия,

...
След грандиозния старт на Маскираният певец“ в САЩ и Германия,
Коментари Харесай

Нова телевизия със съкрушителен удар по bTV

След грандиозния старт на „ Маскираният артист “ в Съединени американски щати и Германия, неповторимият формат завладя нощес и българския ефирен ефир. Зрителите в България са от малцината в света, които имаха опция да се допрян до магията на това шоу.

Според първичните изследвания, шоуто на NOVA е изпреварило по рейтинг „ Фермата ” по bTV, която наподобява на небрежно направена в кръжок по трудово образование в главно учебно заведение.

Вярна на новаторския си жанр, NOVA за първи път показва у нас сходен величествен ежеседмичен театър, сплотяващ по несравним метод разнообразни театрални изкуства.



Премиерата на „ Маскираният артист “ в съботната вечер бе изборът на феновете в дейна възраст (18-49 г.), научи БЛИЦ.



Според данните на Nielsen Admosphere Bulgariа, първият епизод на „ Маскираният артист “ е записал дял от над 30% измежду аудиторията на възраст 18-49 години (гледане онлайн, отсрочено в същия ден и на гости).



Рейтинговите индикатори регистрират непрекъснато възходящ зрителски интерес към предаването. Финалните минути на „ Маскираният артист “, в които феновете чакаха да видят коя от маските ще падне първа и кой стои зад нея, притеглят над два пъти повече фенове, по отношение на началото на предаването.



В края на шоуто, когато под маската на Пауна се оказа известният кулинар Иван Звездев, постигнатите резултати от NOVA са над три пъти по-високи от тези на втория по гледаемост канал в това време.

Стартът на " Маскираният артист " се радва на забележителен интерес и в обществените мрежи на шоуто. Освен Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Герасим Георгиев – Геро, феновете също се трансфораха в детективи и не устояха на изкушението да разпознаят маскираните артисти.



Над 42 000 фенове на музикалната тайнственост са посетили Фейсбук страницата на формата, с цел да споделят своята страст от шоуто.

Източник: blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР