След грандиозен скандал между водещата Добрина Чешмеджиева и лидерът на

...
След грандиозен скандал между водещата Добрина Чешмеджиева и лидерът на
Коментари Харесай

Лют скандал с Волен Сидеров: Прекъснаха предаването Референдум по БНТ

След величествен скандал сред водещата Добрина Чешмеджиева и водачът на „ Атака “ Волен Сидеров предаването " Референдум " по Българска национална телевизия беше прекратено за малко довечера. До паузата се стигна, откакто микрофонът на Сидеров бе пресечен, защото времето му по правилник изтече.
Преди да се стигне до разправията, водачът на „ Атака “ твърдеше, че му постановат цензура, а Българска национална телевизия не е на Чешмеджиева и тя би трябвало да го остави да приказва. Поводът беше, че прекъснаха микрофона му откакто времето му изтече по правилник. Той обаче държеше да приказва още.
В предаването участваха шефовете на предизборни щабове и тематиката беше локалните избори, само че Сидеров се яви вместо шефа на щаба си. След като времето на Волен Сидеров изтече, Чешмеджиева му направи забележка, а откакто той не спря да приказва, беше спрян микрофонът му. Разрази се скандал, в който Сидеров и водещата говореха един през различен, а доведената от Сидеров за поддръжка аудитория от млади девойки апострофираше или ръкопляскаше.
Накрая в студиото влезе защитата – двама души застанаха от двете страни на Сидеров, само че до извеждането му не се стигна. През това време той говореше за милионите, които се изливат в Българска национална телевизия и по какъв начин на него му упражняват цензура.
След следващата порция обвинявания от страна на Сидеров, той очевидно се успокои и останалите посетители съумяха да вземат за малко думата. Жандармерията, пристигнала в студиото, го напусна, само че водачът на „ Атака “ още веднъж стартира да приказва през хората и да упреква водещата в цензура. Това принуди Добрина Чешмеджиева да прекъсне предаването. След към десетина минути то беше обновено, а Волен Сидеров към този момент не беше в студиото. Заради свадите, участниците на процедура не съумяха да приказват по тематиката за локалните избори, поради която бяха поканени в Българска национална телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР