След голямата загуба на съпруга си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева

...
След голямата загуба на съпруга си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева
Коментари Харесай

Ето кой върна усмивката на Алекс Сърчаджиева

След огромната загуба на брачна половинка си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева прави всичко допустимо да запази себе си и да продължи живота си в името на дъщеричката си София. А и тъй като постоянно е била огромен войник! Наскоро обаче един човек накара актрисата още веднъж да се усмихне от сърце, написа Шоублиц.

``
реклама

Става дума за продуцента Радо Тушев, с който тези дни актрисата имаше взаимно и както се вижда ясно - доста занимателно пътешестване.

От късото видео, което продуцентът пусна в обществената мрежа излиза наяве освен, че Александра още веднъж се усмивка по този начин, както го правеше и преди, само че и че задачата на пътуването е обвързвана с доста приятни преживявания.


Разбира се, поради това кой прави компания на актрисата, не закъсняха и догатките, че най-вероятно ще забележим Алекс Сърчаджиева в някоя от продукциите, замислени от продуцента за есента.

Най-близко до догатките е новият риалити формат " Игри на волята ", защото към този момент стана ясно, че единият сигурен водещ е Азис (с който Александра води и " Биг Брадър ", б.а.). Дали сме на прав път в догатките си обаче, следва да стане ясно напълно скоро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР