След голямата еуфория около Game of Thrones си мислехме, че

...
След голямата еуфория около Game of Thrones си мислехме, че
Коментари Харесай

Създателят на Чернобил срещу туристите

След огромната еуфория към Game of Thrones си мислехме, че ще мине известно време преди всички още веднъж да полудеят по сериал.
 Чернобил и туризмът, който нараства с 40% след излизането на сериала на HBO
Чернобил притегля от ден на ден туристи

Хиляди гости желаят да видят останките от нуклеарната централа

Това обаче не се случи, тъй като при започване на месец май HBO започнаха да излъчват минисериала " Чернобил " . Петте епизода безусловно подпалиха интереса на хората и в обществените мрежи всеки втори стана специалист по нуклеарна енергетика.

Това се дължи на обстоятелството, че минисериалът визира тематика, по която към момента не се знае безусловно всичко, въпреки да са минали над 30 години от нещастието. Но за големия интерес способстваха и разтърсващите човешки истории, които бяха показани, както и достоверността им.
 Чернобил, Instagram и фотосите, които провокираха отвращение
Селфи в Чернобил

Новата фикс идея в обществените мрежи

И тъй като живеем във времена, в който съвсем няма невъзможни неща, доста хора взеха решение, че е добра концепция да посетят град Припят. В това няма нищо неприятно, несъмнено, само че концепцията да сме по-оригинални в обществените мрежи направи нещата много грозни.

Ето за какво основателят на " Чернобил " Крейг Мазин употребява Twitter, с цел да се скара на всички инфуенсъри, които се редят на опашка, с цел да посетят местността.

It's wonderful that #ChernobylHBO has inspired a wave of tourism to the Zone of Exclusion. But yes, I've seen the photos going around.

If you visit, please remember that a terrible tragedy occurred there. Comport yourselves with respect for all who suffered and sacrificed.
— Craig Mazin (@clmazin) 11 юни 2019 година
Мазин написа, че е щастлив от това, че минисериалът е провокирал подобен интерес у хората и от ден на ден желаят да посетят зоната, наранена от детонацията. Продуцентът обаче приканва посетителите да се отнасят с почитание към това място и да не не помнят, че там се е случила голяма покруса и доста хора са изгубили живота си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @nz.nik на Юни 6, 2019 в 7:32 PDT

Тези думи на Мазин се отнася най-много до хора, които отиват там, с цел да създадат атрактивни фотоси, които да се харесват в обществените мрежи. Какъвто е образецът с горния пост. Да, момичето е секси, само че там ли трябваше да се разсъблече, с цел да натрупа пустите лайкове и почитатели...

Изтритата сцена от " Чернобил "

Четвърти епизод е можел да бъде още по-тежък за гледане
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР