След големия успех на премиерния сезон на един от най-драматичните

...
След големия успех на премиерния сезон на един от най-драматичните
Коментари Харесай

Сблъсък между модерно и патриархално в "Смени жената"

След огромния триумф на премиерния сезон на един от най-драматичните и занимателни риалити формати в света – „ Смени жената” – предаването се завръща с нови вълнуващи истории по bTV от през днешния ден, 28 февруари.

Вторият сезон, който ще се излъчва всяка сряда от 21 часа, още веднъж ще заложи на конфликти на разнообразни обществени равнища и на пръв взор несъвместими всекидневни практики.

Зрителите на bTV ще имат опция да надникнат и в домовете на няколко известни фамилии, които ще тестват нов модел на живот и ще одобряват предизвикването да разменят съпругите си и заживеят с непознато семейство за една седмица. По разпоредбите на формата през първите дни новата брачна половинка би трябвало да съблюдава прецизно разпоредбите в дома и ритъма на живот на дамата, с която се разменя, а по-късно би трябвало да наложи своите лични правила в новото си семейство.

Фитнес-моделът Биляна Йотовска, фолк дивата Роксана и реалити звездата Никита Джонсън са единствено няколко от известните герои във втория сезон на „ Смени жената”. Екшън и доста развлечение дава обещание и епизодът с поп-певицата Йоана Захариева, която ще попадне на село в къщата на заможно фермерско семейство с две дребни деца, и която ще се хвърли самоотвержено в обществения опит.
В първия епизод на „ Смени дамата “ 2, който започва през днешния ден вечер от 21 ч. по bTV, феновете ще видят сблъсъкa на модерното семейство на създателя на „ Софтуерен университет” Светлин Наков и неговата брачна половинка Вергиния със закостенелите порядки на патриархалното семейство на млад гвардеец и неговата брачна половинка стопанка.


Вергиния и Светлин Накови са дружно от 3 години, имат мощна връзка между тях, само че нямат общи деца. Той има предходен брак и двама сина, които Вергиния приема като като лични. И двамата са отдадени на кариерите си, обичат работата си и влагат доста време в нея. Вергиния е еманципирана, положителна световна жена, която е привикнала да получава особено внимание от брачна половинка си.

От другата страна Снежина и Николай Иванови са типичното семейство от крайния квартал, в което дамата е 100-процентова стопанка, а мъжът изкарва парите. Той е гвардеец и не желае Снежина да се връща на работа, тъй като я ревнува от контактите й с мъже. За разлика от Накови, които ценят персоналното си пространство, семейство Иванови няма никакъв обществен живот, не излизат дружно и не се срещат с другари.

Вергиния и Снежина разменят местата си и с помощта на желанието си да схванат другата позиция съумяват да намерят баланс в живота си, поглеждат на фамилните си взаимоотношения от нов ъгъл и успявяат да намерят нов път към най-близките си хора.

С какво еманципираната и подредена Вергиния ще обогати живота на семейство Иванови и през какъв катарзис ще премине Снежина по време на предаването, ще стане ясно в сряда, 28 февруари, 21 ч. по bTV.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР