След големия успех на Деня на бащата Националният военноисторически музей

...
След големия успех на Деня на бащата Националният военноисторически музей
Коментари Харесай

Ден на майката във военноисторическия музей

След огромния триумф на Деня на бащата Националният военноисторически музей провежда Ден на майката, оповестиха от пресцентъра му. Празникът ще се състои на 25 ноември от 10 до 18 ч., входът ще бъде свободен.

Разнообразни атракции, арт-ателиета, танци и игри ще забавляват всички родители и деца, пристигнали в музея. Те ще се допрян до магията на рисуването върху вода с техниката " ебро ", с жизнерадостни цветове ще могат да оживят дребни камъчета, а най-сръчните ще разсънят създателя в себе си и ще могат да си тръгнат с ръчно направени войни, балеринки и оригами. В работилницата за бижута всеки ще се трансформира в създател на изящни декорации от мъниста, а сплотяващата мощ на хляба ще завладее дребни и огромни, които дружно ще замесят самун.

Уроци по национални танци ще показват хубостта на българския фолклор, а ефикасните таекуондо техники за самоотбрана ще вдъхнат на посетителите самочувствие, че са предпазени в сериозна обстановка. Друга естествена човешка реакция – смехът, ще бъде показана със своята лечебна мощ и по какъв начин позитивно от методите на смехотерапията се повлияват както децата, по този начин и възрастните.

Забавления ще има и за любознателните посетители на музея. Те ще могат да премерят сили в фамилна игра с въпроси от региона на историята, до момента в който феновете на модерните технологии ще ръководят роботи по особено квалифицирано трасе с трудности.

Артистичните умения както на майките, по този начин и на децата ще бъдат предизвикани от спектакъл на придвижванията – завладяваща композиция от песни, танци и актьорски игри. Музикалното странствуване ще продължи с фрагменти от бродуейския мюзикъл " Ани ", в който публиката ще бъде провокирана да се включи и да стане част от героите на сцената.

Професионален психолог ще показа лекция за видовете преобладаващи майки, в която проучва и ролята на свръхпротективните родители във образуването на рисково държание у децата. Ще има и лекции за здравословното хранене и за грижа за детската кожа.

За край всички ще могат да се насладят на куклената режисура " Кой ще бъде цар? ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР