След големия пробив на Мария Бакалова в Холивуд и номинацията

...
След големия пробив на Мария Бакалова в Холивуд и номинацията
Коментари Харесай

Какво къса сърцето на Мария Бакалова

След огромния пробив на Мария Бакалова в Холивуд и номинацията за Оскар, знаехме, че е въпрос на време българката да получи роля и в в действителност огромна и високобюджетна продукция.
 Мария Бакалова, Guardians Of The Galaxy Vol. 3 и присъединяване ѝ в третия филм за Пазителите на галактиката
Мария Бакалова се изстреля в друга галактика

Добре пристигнала на българката в света на Marvel

И това се оказа тъкмо по този начин. Преди месец стана ясно, че Бакалова ще вземе присъединяване в третия независим филм за Пазителите на галактиката - Guardians Of The Galaxy Vol. 3 .

И макар, че явно българската актриса все по-уверено и изрично си проправя път към огромната популярност, става известно, че към момента има функции, които не съумява да получи. Това обаче ѝ " къса сърцето ".

Актрисата се оплака с история на профила си в Instagram, че е била отхвърлена за роля на персонаж от славянски генезис.
 Снимка 580813

" Наистина ми се къса сърцето, когато видя известие за план, показващ славянската просвета и славянските герои, а са определени английски артисти, откакто съм чула, че за жалост лицето ми е прекомерно модерно или че славянският акцент на моя другарка не звучи по този начин, както те са си представяли, че звучи в главите им " съветският акцент ", написа Бакалова под историята си в Instagram.

Засега не излиза наяве за кой тъкмо е въпросният филм, защото актрисата не дава повече пояснения. Темата, която тя повдига обаче е изключително забавна и настояща. Да не забравяме, че в Холивуд от ден на ден се постанова наклонността за политиката на идентичността, която изисква другите националности да се показват от артисти от съответните националности или най-малко райони.
 Мария Бакалова, MTV Movie & TV Awards 2022 и новата секси визия на българската актриса
Новата секси визия на Мария Бакалова

Определено ѝ отива

Да се надяваме, че напълно скоро ще разберем кой е филмът, в който са отказали роля на Мария Бакалова, както и кого са решили, че е по-подходящ да заеме мястото ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР