След големия интерес, който предизвика на E3 в Лос Анджелис,

...
След големия интерес, който предизвика на E3 в Лос Анджелис,
Коментари Харесай

The Elder Scrolls: Blades е забавена за 2019 г.

След огромния интерес, който провокира на E3 в Лос Анджелис, нещо все куца на Bethesda. Появата на Fallout 76 бе цялостен неуспех и е извънредно време да спрем да толерираме евтини и незавършени опити за бърза облага. Сега пък идната игра в поредицата The Elder Scrolls ще бъде забавена за идната година.
The Elder Scrolls: Blades е free-to-play мобилно заглавие и въпреки, че това не звучи кой знае какъв брой обещаващо, играта беше най-близкото, което почитателите на The Elder Scrolls 3: Morrowind и The Elder Scrolls 5: Skyrim щяха да получат като солидна сингъл плейър ролева игра – най-малко до момента в който не пристигна The Elder Scrolls 6, която също бе тийзната на E3 2018.

Шефът на гейм студията на Bethesda Тод Хауърд изненада мнозина като разгласи, че The Elder Scrolls: Blades се чака през есента на 2018 година Сега се оказва, че това няма по какъв начин да се случи и играта към този момент е отсрочена за началото на 2019 година

iOS и Android остават непроменени като платформи.

The Elder Scrolls: Blades е по-линейна и скриптирана, само че това в действителност е много по-добре от безумието, наречено „игри с отворен свят“. В свое привю Polygon назова The Elder Scrolls: Blades „най-скъпата мобилна игра“, намеквайки за качествата ѝ.

Управлението става с жестове, а телефонът е във отвесно състояние , тъй че елементарно да играете с една ръка. Едно почукване кара героят ви да се движи, плъзването ръководи камерата, а офанзивата става с натискане и задържане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР