След гол на Амос Юга ЦСКА-София се класира за полуфиналите

...
След гол на Амос Юга ЦСКА-София се класира за полуфиналите
Коментари Харесай

ЦСКА-София би Арда и e на полуфинал за Купата

След гол на Амос Юга ЦСКА-София се класира за полуфиналите в шампионата за купата на България. Червените се постановиха с 1:0 вкъщи против Арда Кърджали.

Още в осмата минута домакините имаха късмет за гол. Тобиас Хайнц центрира за Марселино Кареасо, който върна към Иван Турицов, само че той би в навън. Само две минути по-късно удар на Тобиас Хайнц беше блокиран и вратарят Анатолий Господинов улови.

В 19-ата минута алените поведоха. Хайнц подаде по земя към Линдсет, който с пета продължи към вратарското поле и Юга елементарно се разписа за 1:0. Четири минути по-късно можеше да стане 2:0, само че удар на Хайнц, беше блокиран.

В 37-ата минута пристигна първият късмет за Арда. Станислав Иванов проби и изведе Иван Коконов, който от придвижване стреля над вратата на ЦСКА-София. Само две минути по-късно Иванов остана самичък против Густаво Бусато, само че вратарят избави.

През второто полувреме имаше по-малко благоприятни условия за отбелязване на гол. Матей и Линдсет изпуснаха за алените. Арда пък можеше да изравни минута преди края. Иванов пусна към резервата Борис Тютюков, само че той стреля неопределено.

Освен ЦСКА-София на полуфинал са още и Ботев Пловдив. Утре в последния четвъртфинал носителят на трофея Лудогорец посреща ЦСКА 1948.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР