След години усилия Слави Трифонов най-накрая успя да изтика Любо

...
След години усилия Слави Трифонов най-накрая успя да изтика Любо
Коментари Харесай

Българският Ефир Осиротя! Дръжте Се, Навръх Коледа Потресените Зрители Останаха Без

След години старания Слави Трифонов най-сетне съумя да изтика Любо Нейков от програмата на Би Ти Ви – написа „ Уикенд “. За първи път почитателите на новогодишните тв излъчвания ще изпратят остарялата година и ще посрещнат новата без „ Комиците “. За сметка на това на Дългия са отделени постоянните 2 часа ефирно време. Допълват го „ фермерите “ Иван и Андрей.

Освен Слави най-мощно тв наличие по празниците в Би Ти Ви ще имат телевизия „ Планета “ и „ Пайнер “. Цяла вечер тези, които са решили да посрещат 2018-а пред тв приемниците, ще се радват на кръшни ритми, изпълнени от изпълнителите на Митко Димитров. Изявите им стартират още в шоуто на Дългия от 22 до 0 ч. вечерта. Там наред с „ Ку-ку бенд “ блестящо ще се вихрят младоженецът Фики Стораро и неговата кума Галена, подкрепени от лиричния бард Веселин Маринов, написа Пик.

За Любо Нейков не се откри нито едно програмно леке нито в Би Ти Ви, нито в Нова тв. Явно тази година той ще се размине с тлъстия къс от новогодишните телевизионни възнаграждения. Неговите „ Комици “ отпаднаха дефинитивно от схемата още напролет. От всичко това най-вече завоюваха Иван и Андрей, които заемат овакантеното място на „ Комиците “. На 31 декември вечерта те ще водят тв съревнование, в което ще вземат участие известните водещи от Би Ти Ви.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР