След година ремонт, тоалетните на средно училище „Найден Геров” във

...
След година ремонт, тоалетните на средно училище „Найден Геров” във
Коментари Харесай

Родителско възмущение след училищен ремонт - тоалетните са като на Иванчева

След година ремонт, тоалетните на приблизително учебно заведение „ Найден Геров” във Варна към този момент си остават в остарелия тип.
Оказа се, че тоалетните не били обект на ремонта, който се прави по Оперативна програма " Региони в напредък " – по думите на шефа Мария Нестерова. В настоящия ремонт било планувано да се оправят две тоалетни. Имало обаче преведени 30 000 лв. настрана от общината, за ремонт на всички тоалетни, стана ясно от думите на Лилия Христова, шеф на дирекция " Образование и юношески действия " във Варненска община. А Нестерова посочи и, че било планувано след ремонта тоалетните да са с клекала, тъй като " по този начин е по-хигиенично ".
" На публикуваните фотоси са показани неремонтирани тоалетни в учебното заведение. Едно от децата претърпя интервенция и нямаше по какъв начин да употребява тоалетна с клекало, по тази причина трябваше да осигурим моноблок. Говорих с бащата, популяризирал фотосите. Обясних, че нямаше по какъв начин тоалетните да бъдат включени в плана за ремонта на постройката, по тази причина те ще бъдат ремонтирани в допълнение ", споделя директорката пред " Нова Варна ".
От общината пък показаха неразбиране от родителската реакция, защото ремонтът не бил завършил. Това би трябвало да стане чак след Нова година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР