След футболната еуфория идва ред на най-престижния конкурс за сексапил,

...
След футболната еуфория идва ред на най-престижния конкурс за сексапил,
Коментари Харесай

Представят претендентките за Playmate 2018

След футболната еуфория идва ред на най-престижния конкурс за съблазън, основал имена като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Ася Капчикова, Маги Бадер и Нора Недкова. Едни от най-известните дами в България са точно гордите притежателки на купата Playmate Of The Year. Хиляди хубавици мечтаят да влязат в блестящото семейство на списание Playboy и да осъществен фантазиите си, стотици се осмеляват да заявят бляна си, а единствено единадесет са определените да се борят за влиятелната купа през 2018-а. Носителката, несъмнено, ще е единствено една, а дотогава... На 19 юли, четвъртък, от 23:00 ч. в Bedroom Beach ще бъдат показани 11-те претендентки за Playmate Of The Year 2018. Сред хубавиците има футболистка, танцьорка и предстоящ проектант.

Сексапилните участнички в състезанието ще бъдат показани на извънредно Games of Sin празненство и единствено гостите на бохемския клуб ще бъдат първите, срещнали се с тях. Организаторите на състезанието Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов не престават наклонността за естествени участнички. Само две от хубавиците имат силиконови импланти в бюста. Дали обаче тазгодишната победителката още веднъж ще е натурална хубавица – следва да разберем единствено след няколко месеца. След фурора на последната носителка на купата Нора Недкова към този момент се приказва, коя ли ще е идната Playmate и дали ще е по този начин скандална, както актуалната.

Ексклузивното показване на претендентките ще бъде съпроводено от охолно шоу, по време на което девойките ще опишат повече за себе си. Няма да липсват и обичайните провокативни дефилета на хубавиците, в които ще показват освен възприятието си за комизъм, разсъдък, биография, само че и съвършените си тела. Организаторите дават обещание, че ще съберат на едно място най-хубавото от стратегиите на Bedroom с най-провокативното от арсенала на Playboy. На вълнуващата стратегия ще могат да се любуват единствено гостите на Bedroom Beach, по тази причина побързайте с резервациите, с цел да бъдете част от шоуто. Следвай новините към Playboy, Bulgaria и си направи резервация за Games of Sin – представянето на претендентките на Playmate Of The Year 2018. Повече информация ще откриете в формалния им профил във Фейсбук.

Прочети повече на: https://woman.bg
След футболната еуфория идва ред на най-престижния конкурс за съблазън, основал имена като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Ася Капчикова, Маги Бадер и Нора Недкова. Едни от най-известните дами в България са точно гордите притежателки на купата Playmate Of The Year. Хиляди хубавици мечтаят да влязат в блестящото семейство на списание Playboy и да осъществен фантазиите си, стотици се осмеляват да заявят бляна си, а единствено единадесет са определените да се борят за влиятелната купа през 2018-а. Носителката, несъмнено, ще е единствено една, а дотогава... На 19 юли, четвъртък, от 23:00 ч. в Bedroom Beach ще бъдат показани 11-те претендентки за Playmate Of The Year 2018. Сред хубавиците има футболистка, танцьорка и предстоящ проектант. Сексапилните участнички в състезанието ще бъдат показани на извънредно Games of Sin празненство и единствено гостите на бохемския клуб ще бъдат първите, срещнали се с тях. Организаторите на състезанието Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов не престават наклонността за естествени участнички. Само две от хубавиците имат силиконови импланти в бюста. Дали обаче тазгодишната победителката още веднъж ще е натурална хубавица – следва да разберем единствено след няколко месеца. След фурора на последната носителка на купата Нора Недкова към този момент се приказва, коя ли ще е идната Playmate и дали ще е по този начин скандална, както актуалната. Кейт Ъптън: Бременна съм! Бъдещи плеймейтки вършеят из всемирски празненства Златното момиче Цвети Найденова се раздели с гаджето си Ексклузивното показване на претендентките ще бъде съпроводено от охолно шоу, по време на което девойките ще опишат повече за себе си. Няма да липсват и обичайните провокативни дефилета на хубавиците, в които ще показват освен възприятието си за комизъм, разсъдък, биография, само че и съвършените си тела. Организаторите дават обещание, че ще съберат на едно място най-хубавото от стратегиите на Bedroom с най-провокативното от арсенала на Playboy. На вълнуващата стратегия ще могат да се любуват единствено гостите на Bedroom Beach, по тази причина побързайте с резервациите, с цел да бъдете част от шоуто. Следвай новините към Playboy, Bulgaria и си направи резервация за Games of Sin – представянето на претендентките на Playmate Of The Year 2018. Повече информация ще откриете в формалния им профил във Фейсбук.

Прочети повече на: https://woman.bg/zhulta-shpionka/predstavyat-pretendentkite-za-playmate-2018.56931.html
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР