След френския президент Еманюел Макрон и британски министър посочи страната

...
След френския президент Еманюел Макрон и британски министър посочи страната
Коментари Харесай

Британски министър: Българите не може да са с повече права от хората от Бангладеш


След френския президент Еманюел Макрон и английски министър уточни страната ни като неприятен образец ", написа "24 часа ".

"Не е вярно хора от България и Словения да идват във Англия без никакви ограничавания и автоматизирано да имат права, каквито хората от Бангладеш или Сингапур нямат”, написа Майкъл Гоув. Той дава отговор за Brexit в английския кабинет и е измежду авторитетните политици в ръководещата Консервативна партия. Затова мнението му се счита за публична позиция на торите, още повече, че е част от публикация на Гоув за "Дейли мейл ", в която се обрисуват бъдещите им управнически проекти, в случай че завоюват парламентарните избори на 12 декември.

Според министъра не е почтено хората, идващи от европейски страни, да имат достъп до безплатното английско опазване на здравето, до момента в който останалите имигранти чакат към 5 година и заплащат такси, с цел да бъдат позволени до системата. Консерваторите дават обещание да осъществят Brexit в края на януари и по-късно да отстранен преференциалното състояние на европейските жители. Те възнамеряват въвеждането на нова имиграционна система от 2021 година, при която всички чужденци се правят оценка посредством точкова система, с цел да получат виза. Идеята е в страната да влизат единствено лица, които имат предложение за работа или са признати да следват. Така торите се надяват да прекратят източването на обществената система от хора, които поради свободното придвижване в Европейски Съюз идват сякаш да работят, а след няколко месеца се записват за помощи. За достъп до английското опазване на здравето към този момент ще се заплащат такса от 625 паунда или здравна застраховка. Твърди се, че по този начин ще се обезпечат в допълнение по 500 млн. паунда за здравната система.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР