След финала на най-гледаното музикално риалити у нас, гласовитата изпълнителка

...
След финала на най-гледаното музикално риалити у нас, гласовитата изпълнителка
Коментари Харесай

Стелияна Христова, първата победителката в „Гласът на България“, празнува рожден ден

След финала на най-гледаното музикално риалити у нас, гласовитата изпълнителка несъмнено съумя да се трансформира в фаворитка на цяла България, както и в един от най-успешните и разрастващи се финалисти в шоуто. През последните няколко години, Стелияна се наложи и като една от най-търсените и ангажирани клубни певици в страната.

В момента е в ход нейното второ национално турне, с което в границите на годината ще изнесе над 10 клубни концерта в цялата страна. На сцената Стелияна излиза дружно с нейният музикант Петко Савов, а първите им гастроли към този момент се състояха в Горна Оряховица, Велико Търново, Ловеч, Павликени, Поморие и Несебър. Освен с концерти и участия, от няколко години Стелияна се занимава интензивно и с академична и преподавателска активност.

Певицата приключва „ Педагогика на образованието по музика “ във ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ и съвсем незабавно стартира работа като учител по поп и джаз пеене в музикалното учебно заведение в Плевен. Тази година следва да се дипломира и като магистър по „ Ръководство и мениджмънт на музикални сформира “, още веднъж във Великотърновската Алма Матер. Неотдавна Стелияна отвори и лична музикална школа за артисти. Школата носи името „ Вокално Студио Гласове “ и се обитава в постройката на Младежки дом в град Горна Оряховица. Нейни ученици сполучливо шестват по музикалните състезания и фестивали в страната, и към този момент печелят своите първи награди и оценки. Пожелаваме на Стелияна здраве и благополучие, и още доста години да ни радва с гения си!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР