След Филмовия фестивал във Венеция насочваме поглед към следващите събития

...
След Филмовия фестивал във Венеция насочваме поглед към следващите събития
Коментари Харесай

Новите трансформации на Джей Ло, екзотика и аристократизъм от Никол Кидман и още най-добра звездна мода напоследък

След Филмовия фестивал във Венеция насочваме взор към идващите събития с червен килим и звездите, от които можем да си водим мемоари по жанр.

Дженифър Лопес е във вихъра си около новия филм със свое присъединяване „ Да свалиш Уолстрийт “ . За събитие по този мотив тя се появи в хотел „ Четири сезона “ в Бевърли хилс с плисирана кожена рокля Zimmerman и потвърди, че може да е секси даже когато една дреха я покрива от глава до пети.

 червен килим Getty

На премиерата на кино лентата в Торонто Джей Ло направи самоуверен избор с жълта рокля Maison Yeya от сатен . Жълтите ленти и панделки обаче не подчертаваха толкоз извивките ѝ, колкото сме привикнали, за разлика от V-образното деколте.

 червен килим Getty

Следващо положително попадение се оказа съчетанието в къси панталони и блуза Valentino , което облече за посещение при онлайн радиото SiriusXM. А с комбинацията от връхна дреха с пера и мъниста на същата марка визията на Дженифър придобиваше нов образ.

 червен килим Getty

 червен килим Getty

Друго лице, което се радваме да забележим още веднъж под светлините на прожекторите, е Никол Кидман . За премиите на сп. “GQ” , където завоюва оценката за Актриса на годината, австралийката беше облечена в рокля Ralph & Russo , която описваше изящната ѝ фигура. Орнаментите и изрязаните елементи придаваха на Никол екзотичност, която не сме очаквали да ѝ отива.

 червен килим Getty

Актрисата посети премиерата на новия си филм „ Щиглецът “ в Торонто , залагайки на класическо черно с рокля Chanel . Моделът беше декориран с дантела, мъниста и колан към талията. Сако и обувки в същия звук, както и бижута с перли и смарагд допълваха изисканата визия.

 червен килим Getty

Никол Кидман остана на сходна цветова вълна и по време на Нюйоркската седмица на модата . Там носителката на „ Оскар “ беше измежду гостите на ревюто на Michael Kors , като носеше напълно облекла на марката.

 червен килим Getty

Американската премиера на „ То: Част втора “ бе мотивът Джесика Частейн да облече приказна рокля в смарагдово зелено от есенната сбирка висша мода на Zuhair Murad . Цветът наблягаше отлично този на косата ѝ, а мънистата придаваха мистериозен тип.

 червен килим Getty

42-годишната актриса направи прелестна поява и на премиерата във Англия. За събитието Частейн беше избрала дълга дантелена рокля Elie Saab в черно, с изрязани ръкави и полупрозрачна долна част .

 червен килим Getty

Седмицата на модата в Ню Йорк беше открита със събитието „ Иконите на Harper’s Bazaar” , където стилното списание събра в Хотел „ Плаза “ най-стилните съгласно изданието звезди. Сред тях беше и Зендея , облечена в тъмносив костюм Berluti с мраморен десен и вратовръзка.

 червен килим Getty

Певицата и актриса, която в последно време се утвърждава и като фешън икона поради съдействието си с Tommy Hilfiger и Lancome, заплени и с още няколко появи. 70-те години бяха вдъхновението ѝ за появяването на стилните награди на “Daily Frontrow” .

Вижте още най-добре облечени звезди тук >>>

Там Зендая носеше сатенен костюм в цвят бордо от взаимната си сбирка с Tommy Hilfiger , както и барета в звук. Блузата и шала на точки бяха в допълваща се гама и се трансфораха в ослепителен акцент.

 червен килим Getty

Романтика и рок съчетаваше идната ѝ визия. За ревюто на Marc Jacobs в Ню Йорк певицата и актриса носеше копринена мини рокля и кожено палто , а още искра внасяха висящите обеци.

 червен килим Getty

Сред обичаните ми визии от Седмицата на модата в Ню Йорк е Кейт Бланшет , облечена в Ralph Lauren за шоуто на марката. Моделът наподобява на дълга рокля, само че в действителност е необятен гащеризон, който с кройката и материите си наблягаше аристократичното лъчение на австралийката .

View this post on Instagram
A post shared by F
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР