След феноменалния си успех в САЩ най-новата книга на Максим

...
След феноменалния си успех в САЩ най-новата книга на Максим
Коментари Харесай

Световната PR революция на Максим Бехар вече и на българския пазар

След феноменалния си триумф в Съединени американски щати най-новата книга на Максим Бехар – дълготраен публицист, сполучлив предприемач, посланик, притежател и управител на една от водещите PR компании в България, M3 Communications Group, Inc., е към този момент и в България.

„ Световната PR гражданска война: Как умните водачи съумяват в света на изменящия се PR “ (The Global PR Revolution: How Thought Leaders Succeed in the Transformed World of PR) е в публична продажба от през днешния ден. Книгата се предлага от издателство „ Ентусиаст “ и е измежду новите им заглавия на Панаира на книгата в НДК, който се открива през днешния ден.

Тази събота, 14 декември, от 12:00 ч. на щанд 202 на 2 етаж в НДК Максим Бехар ще подписва книги в наличието на своите издатели и редактори.

„ Световната PR гражданска война: Как умните водачи съумяват в света на изменящия се PR “ е за доста необятен кръг от читатели, интересуващи се от PR бизнеса, който се развива извънредно динамично през последните години – мениджъри, студенти, PR специалисти, бизнесмени или просто любопитни читатели, искащи да обогатят познанията си. В книгата има и отзиви на 100 водещи PR специалисти от 65 страни от 6 континента и единствено този факт я прави неповторима, тъй като дава ясна и точна визия по какъв начин този бизнес се развива в целия свят.

„ Световната PR Революция “ излезе в средата на октомври 2019 година, само че предварителните продажби в Amazon, както и на онлайн платформите на две от най-авторитетните издателски къщи в света – Simon & Schuster и Barnes & Noble надминаха всички упования. Преди това книгата бе показана и предпремиерно на най-голямото интернационално ревю за книги в Лондон – London Book Fair.

В продължение на две седмици „ Световната PR Революция “ бе преди всичко по продажби измежду новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advices (виж приложения скрийншот) на Amazon.com. В момента издателите договарят за публикуването и в Чехия, Израел, Бразилия, Виетнам, Гърция, Сърбия, Румъния и още доста страни, показали интерес.

„ Световната PR гражданска война “ се издава от Allworth Press и се популяризира извънредно от Simon & Schuster, издателство, учредено през 1924 година, притежател на 56 награди Пулицър и част от могъщата CBS Corporation.

Ето и няколко авторитетни отзиви за книгата:

Ерик Уайнър, създател на бестселъра на Ню Йорк Таймс „ География на блаженството “: „ Светът се трансформира. Социалните медии събират от ден на ден хора дружно и в това време ги разделят. Трудно е да преценим в какво да имаме вяра и на кого да се доверим, изключително става ли дума за PR. Аз ви споделям: доверете се на Максим Бехар. Той заглушава шума и усилва сигнала. Той ни оказва помощ да направляваме измененията в крачка и ни напомня, че някои неща като достолепието и честността са неизменими. Най-хубавото е, че насочва това обръщение с лека ръка, трансформирайки „ Световната PR гражданска война “ в едно прелестно четиво. “

Франсис Ингам, общоприет шеф на Британската PR Асоциация (PRCA) и изпълнителен шеф на Световната PR организация (ICCO): „ Максим Бехар е един от най-уважаваните и известни международни PR специалисти на новото време и тази книга е обречена да се трансформира в наложителна класика за всеки, който работи или е обвързван по някакъв метод с PR бизнеса. Той в никакъв случай не е имал по-голяма мощ, само че тази мощ би трябвало да бъде укротявана посредством непрестанно подчертаване на професионалната нравственос и посредством разбирането на въздействието, което имаме върху близките. „ Световната PR гражданска война “ е панорамна обиколка на PR действителностите без аналог през днешния ден и вечно. “
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР