След фалшивите новини дойде време и на фалшивите профили в

...
След фалшивите новини дойде време и на фалшивите профили в
Коментари Харесай

Ето как да имаме идеален живот онлайн

След подправените вести пристигна време и на подправените профили в обществените мрежи. С тази разлика, че при вторите сами избираме кое и по какъв начин да филшифицираме.

Lifefaker е първата онлайн услуга, която предлага да закупим пакети фотоси и да ги публикуваме като наши лични. Така се снабдявам с екзотични ваканции, сладки домашни любимци, секси гаджета и здравословни вечери, които познати и другари виждат в онлайн фийда ни.

 Снимка 354163

Вече няма потребност да се стараем да заснемем идеалния кадър и да завиждаме на другари, които имат по-красив онлайн живот от нашия - Lifefaker ще ни обезпечи нужните фотоси.

Пакетите варират от " моето идеално тяло " със фотоси на идеални коремни мускули, изваяни крайници и стегнати задни елементи, през " вижте какво хапвах за обяд " с красиви фрагменти на авокадо тост, плодови смутита и котлети от сьомга, до " моето секси гадже " - с ясно какви фотоси. Струват едвам по 1 $ на месец.

 Снимка 354162

Британският план цели не просто да ни обезпечи фотосите, които всеки желае да разгласява в Instagram и Фейсбук, а да хвърли светлина върху обстоятелството, че стряскащите 62% от хората се потискат от живота си онлайн спрямо този на останалите. Lifefaker е част от акция за умствено здраве, водена от стартъпа Sanctus.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР