След еуфорията около любовните признания на Ники и Николета със

...
След еуфорията около любовните признания на Ники и Николета със
Коментари Харесай

Гаджето на Ни Ло клонинг на фризьора й, изду джуки като на Анджелина Джоли

След еуфорията към любовните самопризнания на Ники и Николета със буйни фотоси в обществените мрежи на Свети Валентин по-наблюдателни почитатели на най-хитовата звездна двойка видяха, че вратарят наподобява някак по-различно.

Фризьорът Венелин Кондаков (ляво) лика-прилика с Михайлов (дясно)

" Това Венелин Кондаков ли е? Объркана съм към този момент, Николета с кого се снима и на кого се изяснява в обич. Михайлов е замязял на фризьорчето й ", написа хапливо потребителка в интернет под фотографията на Ники и Ники.
От остарели снимки на футболиста е очевидно, че Михайлов не всеки път е бил с устни в жанр Анджелина Джоли.



На остарели фотоси на вратаря няма и диря от устните на Джоли

Из футболните среди подигравателните мнения също не закъсняха.

" Понеже с ръце не може, към този момент несмущаемо може да хваща топката с огромната си уста ", разяснява шеговито футболен ентусиаст.

В светските среди корекциите и измежду мъжете набират от ден на ден известност. Освен хиалурон в устата мощният пол все по-често прибягва и до ботокс, който се инжектира в челото, с цел да се заличат мимическите бръчки.

Разкрепостеното си държание по отношение на разкрасителните процедури Ники най-вероятно е наследил от татко си. Преди години шефът на родния футбол си присади коса, с което си завоюва прякора Голямата перука.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР