След епизода на “Ергенът в четвъртък вечер много зрители се

...
След епизода на “Ергенът в четвъртък вечер много зрители се
Коментари Харесай

Сашо Кадиев коментира всеобщия шок от изгонването на Айлин от “Ергенът”

След епизода на “Ергенът ” в четвъртък вечер доста фенове се оказаха изцяло шокирани, че Айлин - една от фаворитките за сърцето на Евгени Генчев, остана без роза. Изгонването ѝ шокира и девойките в имението, като даже тези, които се усещаха по-заплашени да си тръгнат, не съумяха да се зарадват на оставането си. Оказа се обаче, че не всички са толкоз сюрпризирани от това развиване в сантименталното риалити.



Водещият на “Преди обед ” Сашо Кадиев разиска обстановката с две от отпадналите участнички - Габриела и Елисавета, с влогъра Асен Кукушев и щатния специалист по “ергенските ” въпроси Поли Недкова.

“И в този момент като виждам, отново се скандализирам ”, това призна Поли при повторението на фрагментите от предната вечер. Кадиев обаче съобщи, че за него изненада няма. Той изясни, че Евгени ясно е декларирал, че си търси жена, която да стане майка на бъдещите им деца. Айлин няма този опит и чест ѝ прави, че го призна пред него, акцентира Сашо Кадиев.



Според него младата спортискта е права да не е сигурна дали това е роля, която може да одобри толкоз рано в живота си и без да е пробвала повече от него. “Тя още не се познава задоволително добре като жена ”, разпалено разяснява Кадиев.

“Ама то не може по този начин незабавно, като развъдник - айде, деца! ”, възкликна в отговор Габриела, която остана без роза поради безогледно напиване в имението на шоуто.



Тя изясни своята позиция към обстановката. Според нея е много нереално самия Евгени да може да откри бъдещата си спътница в живота в атмосферата на шоуто. Габриела на процедура удостовери мнението на мнозина, че “Ергенът ” като концепция е малко сбъркано предаване, тъй като не отразява действителността, в която би трябвало да живее една двойка, даже да се сътвори такава в хода на предаването.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР