След емирите от Катар и аятоласите от Иран изядоха дървото

...
След емирите от Катар и аятоласите от Иран изядоха дървото
Коментари Харесай

След емирите и аятоласите ядоха дърво в Катар

След емирите от Катар и аятоласите от Иран изядоха дървото на старта на Световното по футбол.

Само за 45 минути персийците получиха три гола в мрежата си от джентълмените на Англия, до момента в който катарци устискаха до два от Еквадор.

Джюд Белингам разпечата вратата на аятоласите в 35-ата минута, Букайо Сака удвои в 44-ата, а минута по-късно Рахийм Стърлинг едвам не разпори мрежата след страхотна акция по фланга на капитана Хари Кейн, който откри чернокожото острие, връхлитащо в пеналта.

Още н 10-ата крепък сакатлък извади стража на Иран Беаранван, който се удари глава в глава със съотборник при скок за изсипана топка.

След пет минути играта продължи, само че в 19-ата Бейренвалд сподели, че не може да повече и беше изваден.

Всичко това лиши цели 14 минути, които бяха дадени като добавено време към първата част.

Десет преди края на първата част англичаните откриха резултата, откакто Люк Шоу центрира отляво към Белингам, който стреля с глава и прати топката в иранската врата – 1:0 за трите лъва.

Англичаните вкараха втори гол в мача, откакто топката беше свалена с глава от Хари Магуайър и Букайо Сака от въздуха простреля Хосейни за 2:0.

В края на частта Джюд Белингам пусна вдясно към Хари Кейн, който надигра Хосейни и откри на скорост Рахийм Стърлинг, който опъна крепко мрежата на аятоласите за трети път.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР