След експеримент утре ще стане ясно дали и при каква

...
След експеримент утре ще стане ясно дали и при каква
Коментари Харесай

Експеримент в София ще определи дали и как ще бъдат отворени парковете

След опит на следващия ден ще стане ясно дали и при каква организация ще бъдат отворени столичните паркове.

Днес през целия ден контролът и инспекциите за съблюдаване на възбраните за разходки и скупчване на хора бяха засилени.
Столична община: Парковете ще продължат да са затворени, в неделя ще се образоват единствено чиновници Забраната за разходки в паркове и градски градини продължава да е в действие
Големите столични паркове останаха пусти в почивния ден. Едва по няколко души разхождаха кучетата си по алеите, а екипи на Министерство на вътрешните работи и общинската полиция следяха за извършители.

Не по този начин празни обаче останаха улиците. Централният бул. „ Витоша “ и тази седмица остана желан за разходки. Имаше и хора по пейките.
Борисов: Обмисляме изключителното състояние да завърши по-рано В идващите дни да опитаме с разсъдък, дисциплинираност и подготовка да забележим дали дружно с популацията не можем, пазейки се, да си облекчим всекидневието, сподели министър председателят
От Столичната община обмислят поетапно отваряне на огромните паркове, в случай че получат позволение от оперативния щаб. Това ще важи за родителите с дребни деца.

Ще остане в действие възбраната за потребление на спортни уреди, площадки за игра и пейки. Движението в парковете ще се прави по специфичен режим и в избрани часове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР