След едногодишна пауза най-рейтинговата телевизионна игра “Стани богат” отново се

...
След едногодишна пауза най-рейтинговата телевизионна игра “Стани богат” отново се
Коментари Харесай

Стани богат се завръща

След едногодишна пауза най-рейтинговата телевизионна игра “Стани богат” още веднъж се завръща. Българската версия на световноизвестната игра “Кой желае да бъде милионер?”, основана от английската компания “Celador”, ще се излъчва, само че не в ефира на Нова телевизия, където бе на екран цели 14 години, нито пък по БНТ1, където бе за малко. Емблематичната викторина се мести в ефира на bTV с нов продуцент, който на този стадий не е прочут.

Водещ на известната игра няма да бъде Ники Кънчев, а артистът, който нашум като мафиота Джаро от кримисериала “Под прикритие” Михаил Билалов. Голямата премия, за която ще се борят многознайковците, още веднъж ще е 100 000 лв. – сума, която нито един участник не можа да завоюва.

Първоначално почитателите на тв играта упрекваха Джаро, че дава неверна информация на участниците и позволява неточности в ефир. Вместо да разведри ситуацията и напрегнатия участник, седнал на стола на благосъстоянието. Джаро още повече го гипсирал. Най-наблюдателните фенове даже видяха, че артистът оказва помощ на участниците, когато са напът да маркират неверен отговор.

“Аз съм задължен да ти припомня, че имаш три жокера”, “Мисля, че е време да потърсиш помощ”, “Аз ще те съветвам на този въпрос да използваш жокер”, са част от подмятанията му, напомня Уикенд.

Остава мистерия по какъв начин bTB са съумели да измъкнат спортното шоу под носа на Нова. Според осведомени шоуто е взето по гледище на един от новите началници в частната медия, който преди този момент работел за продуцентската компания на Нико Тупарев. Не е ясно и кой ще е новият продуцент на играта, откакто досегашните ползватели на лиценза “Олд скул” са заменени. Шоуто пък ще започва или през лятото, или през есента. Според осведомени ще се излъчва всеки работен ден от 18 часа, както беше по БНТ1.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР