След едногодишна пауза най-рейтинговата телевизионна игра “Стани богат отново се

...
След едногодишна пауза най-рейтинговата телевизионна игра “Стани богат отново се
Коментари Харесай

Изненада в тв ефира! Стани богат се завръща

 След едногодишна пауза най-рейтинговата телевизионна игра “Стани богат " още веднъж се завръща. Българската версия на световноизвестната игра “Кой желае да бъде милионер? ", основана от английската компания “Celador ", ще се излъчва, само че не в ефира на Нова телевизия, където бе на екран цели 14 години, нито пък по БНТ1, където бе за малко. 

Емблематичната викторина се мести в ефира на bTV с нов продуцент, който на този стадий не е прочут. Водещ на известната игра няма да бъде Ники Кънчев, а артистът, който нашумя като мафиота Джаро от кримисериала “Под прикритие " Михаил Билалов. Голямата премия, за която ще се борят многознайковците, още веднъж ще е 100 000 лв. – сума, която нито един участник не можа да завоюва.

Първоначално почитателите на тв играта упрекваха Джаро, че дава неверна информация на участниците и позволява неточности в ефир. Вместо да разведри ситуацията и напрегнатия участник, седнал на стола на благосъстоянието. Джаро още повече го гипсирал. Най-наблюдателните фенове даже видяха, че артистът оказва помощ на участниците, когато са напът да маркират неверен отговор.

“Аз съм задължен да ти припомня, че имаш три жокера ", “Мисля, че е време да потърсиш помощ ", “Аз ще те съветвам на този въпрос да използваш жокер ", са част от подмятанията му, напомня " Уикенд ".

Остава мистерия по какъв начин бТВ са съумели да измъкнат спортното шоу под носа на Нова. Според осведомени шоуто е взето по гледище на един от новите началници в частната медия, който преди този момент работел за продуцентската компания на Нико Тупарев. Не е ясно и кой ще е новият продуцент на играта, откакто досегашните ползватели на лиценза “Олд скул " са заменени.

Шоуто пък ще започва или през лятото, или през есента. Според осведомени ще се излъчва всеки работен ден от 18 часа, както беше по БНТ1.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР