След една от най-дългите паузи в последните месеци в английската

...
След една от най-дългите паузи в последните месеци в английската
Коментари Харесай

Най-добрите прогнози за английската Висша лига в събота

След една от най-дългите паузи в последните месеци в британската Висша лига (цяла седмица), в събота следобяд започва следващият кръг от най-интересното състезание, а нашият типстърски екип е приготвил няколко доста забавни футболни прогнози за съботните мачове - ето кои са те: 
Уотфорд – Тотнъм, събота, 14,30 часа
С оглед представянето на Тотнъм след назначението на Жозе Моуриньо, не мисля, че те ще позволен загуба при визитата си на Уотфорд. „ Стършелите ”, от своя страна, са също с нов треньор – Найджъл Пиърсън, който се оправя превъзходно, откак е отпред, само че също не мисля, че домакините ще изгубят.
Прогноза : 1Х – 1,61 коефициент
Саутхемптън – Уулвърхемптън, 17,00 часа, събота
Саутхемптън има единствено една загуба при последните си шест семейства, а също по този начин няма загуба в последните си две против с Уулвс. Същевременно „ светците ” нямат проваляне в последните си шест мача, до момента в който „ вълците ” са много изморени.
Прогноза : Победа за Саутхемптън – 2,40 коефициент.

Арсенал – Шефийлд Юнайтед, събота, 17;00 часа
След като загуби единствено от Ливърпул и Манчестър Сити като посетител, Шефийлд Юнайтед се цели в следващ скалп, този път на Арсенал в Лондон. Арсенал, обаче, се усъвършенства при Микел Артета, откак пое „ артилеристите ” и смятам, че „ остриетата ” могат да се доберат до равенството.
Прогноза : Равенство – 3,60 коефициент.
Брайтън – Астън Вила, събота, 17:00 часа
Брайтън е непредсказуем през този сезон, което ме навежда на мисълта за тъждество. Астън Вила би трябвало да печели точки, с цел да се опита да резервира елитния си статут, само че напоследък никак не му се получава. „ Чайките ” играят прелъстителен футбол, само че считам, че на „ ЕймЕкс ” ще забележим тъждество.
Прогноза : Равенство – 4,20 коефициент.
Нюкасъл – Челси, събота, 19,30 часа
Челси има пет победи в последните си шест мача с Нюкасъл, до момента в който „ джордитата се провалиха да спечелях всеки един от последните си пет мача във всички съревнования. Борбата за Топ 4 за отбора на Франк Лампард ще е злокобна, а тези три точки са жизненоважни за столичани.
Прогноза : Победа за Челси – 1,53 коефициент.
Уест Хем – Евертън, събота, 17,00 часа
Коефициентът, който се предлага за победа на Евертън наподобява добър. Те се усъвършенстват напоследък след назначението на Карло Анчелоти. Уест Хем пък загуби четири от последните си пет мача вкъщи и считам, че „ карамелите ” са по-класният тим, който ще стигне до триумфа в столицата.
Прогноза: Победа за Евертън – 2,50 коефициент.
Бърнли – Лестър, неделя, 16,00 часа
Лестър е един от най-хубавите тимове в лигата до момента през сезона, откакто е изгубил единствено три мача от 11 като посетител в шампионата. Отборът на Бърнли не би трябвало да съставлява проблем за хората на Брендън Роджърс, откакто е изгубил и последните си четири мача във Висшата лига.
Прогноза : Победа за Лестър – 1,88 коефициент.
Норич – Борнемут, събота, 17,00 часа
Борещите се за оцеляване в елита на Англия Норич и Борнемут си дават спор в мач от 23-ия кръг на Англия. Защитите на двата отбора са потресаващи, което навежда и на обстоятелството за положението им в класирането. Смятам, че на „ Кероу Роуд ” ще станем очевидци на доста голове, като опцията над 2,5 попадения наподобява страхотна.
Над 2,5 гола – 1,90 коефициент.
Манчестър Сити – Кристъл Палас, събота, 17:00 часа
Шампионът Ман Сити посреща Кристъл Палас в следващ мач от елита на Англия. Лондонските „ орли ” постоянно съумяват да затруднят този си конкурент, който обаче тук нямам доверие да сбърка и ще вземе успеха. Все отново Палас е кадърен да осъществя гол при визитата на „ Етихад ” и считам, че ще го направи, с цел да излезе гол/гол мачът.
Прогноза : гол/гол – 2,37.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР