След една мрачна година Дядо Коледа се готви за срещи

...
След една мрачна година Дядо Коледа се готви за срещи
Коментари Харесай

Дядо Коледа се завръща в британските магазини с червена маска

След една мрачна година Дядо Коледа се готви за срещи с децата в английските магазини - даже елените са имунизирани, увериха доста негови белобради представители, съобщи Агенция Франс Прес.

Заради рестриктивните мерки, въведени предходната година тъкмо преди празниците, Дядо Коледа трябваше да мигрира в интернет и там приемаше поръчките на децата. Обичайните срещи в магазините и търговскитеe центрове бяха изоставени.

Въпреки паниките поради разновидността Омикрон, ангажираните като Дядо Коледа от профилирана лондонска организация се надяват да могат да работят.

" Това ще е най-хубавата Коледа, хо хо хо! - възкликна един от тях в нормалния червен костюм по време на образование в " Министерство на развлеченията ", което предлага услуги с Дядо Коледа.

" Светът се промени след миналата година, би било неуместно да подценяваме това - акцентира различен. - В последна сметка, таман научаваме за новия вид (Омикрон) " и предизвикващите паника разновидности в него.

Заради разновидността Омикрон маските още веднъж станаха наложителни в превоза и магазините в Англия. Това демонстрира, че " предизвикването Ковид още не е правило и би трябвало да сме бдителни ", акцентира шефът на организацията Мат Крист.

Затова представителите на Дядо Коледа ще носят червени маски и местата за срещите им с децата ще разрешават да бъде спазвана отдалеченост.

Търсенето на услугата се е нараснало с 20 % по отношение на 2019 година - в магазини или за диалози в интернет.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР