След един от последните епизоди на "Черешката на тортата" мрежата

След един от последните епизоди на "Черешката на тортата" мрежата ...

Илиана Раева попиля Черешката във Фейсбук.


След един от последните епизоди на "Черешката на тортата" мрежата буквално избухна от гневни коментари след грозните сцени снощи в предаването.

Тази седмица на една маса сядат Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, гримьорът Валентин Кулагин, режисьорът Люси Иларионов, горещият латино танцьор Алфредо Торес и Борислава Стратиева.

Още от началото обаче напрежението ескалира след повечко употреба на алкохол. Нора Недкова и гримьорът Кулагин почти се хванаха за косите, след като леките закачки загрубяха.

Илиана Раева не се сдържа и попари всички - не само участниците в шоуто, но и продуцентите, че и зрителите."Какво е ставало в тази “ЧЕРЕШКА”? Явно се е получило на продуцентите, щом всички това коментират( рейтингът...). Що гледате, бе хора?! Като гледате и знаете кого/какво ще гледате, защо се възмущавате след това?!"

След гневния пост заваляха коментари от сорта на:

"Изгледайте го и Вие,ще останете възмутена от така наречените VIP"; "Защото г-жо Раева, това излъчват. Гледаме глупави риалита по националните ТВ. Други като мен гледаме Олимпиада, по други канали, Канал 1 не засяга и 30% от това което се случва в Пьонгчанг. Програмните Директори на всички ТВ са много слаби" и т.н.

Източник: fakti.bg