След един от последните епизоди на "Черешката на тортата" мрежата

...
След един от последните епизоди на "Черешката на тортата" мрежата
Коментари Харесай

Илиана Раева попиля Черешката във Фейсбук

След един от последните епизоди на "Черешката на тортата " мрежата безусловно избухна от гневни мнения след грозните подиуми нощес в предаването.

Тази седмица на една маса сядат Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, гримьорът Валентин Кулагин, режисьорът Люси Иларионов, горещият латино танцьор Алфредо Торес и Борислава Стратиева.

Още от началото обаче напрежението ескалира след повечко приложимост на алкохол. Нора Недкова и гримьорът Кулагин съвсем се хванаха за косите, откакто леките закачки загрубяха.

Илиана Раева не се сдържа и попари всички - освен участниците в шоуто, само че и продуцентите, че и феновете.



"Какво е ставало в тази “ЧЕРЕШКА”? Явно се е получило на продуцентите, щом всички това коментират( рейтингът...). Що гледате, бе хора?! Като гледате и знаете кого/какво ще гледате, за какво се възмущавате по-късно?! "

След гневния пост заваляха мнения от сорта на:

"Изгледайте го и Вие,ще останете възмутена от по този начин наречените VIP "; "Защото г-жо Раева, това излъчват. Гледаме глупави риалита по националните ТВ. Други като мен гледаме Олимпиада, по други канали, Канал 1 не визира и 30% от това което се случва в Пьонгчанг. Програмните Директори на всички ТВ са доста слаби " и така нататък
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР