След двумесечни конкурсни процедури, едната от които още не е

...
След двумесечни конкурсни процедури, едната от които още не е
Коментари Харесай

Нови шефове в държавната Автомагистрали

След двумесечни конкурсни процедури, едната от които още не е завършила изцяло, държавната компания " Автомагистрали " ЕАД се снабди с ново управление, което е третото подред за последното полугодие.

Тримата представители на страната в 5-членния ръб на шефовете ще са Людмила Василева, Димитър Пенев и Георги Попов, като Людмила Василева е определена и за изпълнителен шеф. Тези промени към момента не са изпратени за регистриране в Търговския указател, последните маркирани в делото на компанията промени са тези от февруари, когато принципалът - районният министър Гроздан Караджов, назначи определени от него членове на борда до провеждането на конкурс.

В него са взели участие 26 претенденти, които трябваше да показват идея за ръководство на държавното сдружение за пет години. С определените на 30 и 31 март имаше събеседване.

Двама от тримата нови представители на страната в борда - Людмила Василева и Георги Попов, не са експерти по строителство или пътища. Василева е с висше обучение по счетоводство и надзор, а Попов е магистър по право от ЮЗУ " Неофит Рилски " в Благоевград с опит в публичните поръчки на разнообразни предприятия. Той беше народен представител " ИТН " в предходните два Народното събрание.

Третият - Димитър Пенев, е приключил УАСГ със специалности " Строителен инженер " и " Пътно строителство ". Агенцията за обществените предприятия и надзор бе почнала през февруари конкурс за избор на останалите двама членове на борда на шефовете. Той завърши преди две седмици, само че Министерство на регионалното развитие не призна резултатите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР