След двете тежки състезания в Сингапур и Малайзия, развили се

...
След двете тежки състезания в Сингапур и Малайзия, развили се
Коментари Харесай

Фетел още вярва в титлата

След двете тежки надпревари в Сингапур и Малайзия, развили се по най-лошия метод за Себастиан Фетел, водачът на Ферари към момента има вяра, че може да завоюва първата си международна купа за Скудерия в оставащите пет кръга до финала на сезон 2017. Себастиан бе най-бързият водач на пистата „ Сепанг " тази неделя, само че повредата в съботната подготовка го прати на последна стартова позиция и това спря германеца от успеха в Малайзия. Точно това дава очаквания на четирикратния международен първенец и той е окуражен да се бори с водача Люис Хамилтън от Мерцедес до край.

" Все още имам вяра и съм оптимист, че имам шансове за международната купа тази година. Това е по този начин, тъй като разполагаме с доста бърз болид, с който мога да спечелвам надпревари ", разяснява обстановката си в шампионата Фетел.

" Няма да се предавам след две неприятни за Ферари надпревари и ще се боря до последната обиколка. Знам, че можем да го създадем, към този момент съм печелил трофеи в последния кръг ", приключи германецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР