След двете интервюта, които даде Цветан Цветанов, той вече не

...
След двете интервюта, които даде Цветан Цветанов, той вече не
Коментари Харесай

Борисов: След последните две интервюта, Цветанов вече не ми липсва

След двете изявленията, които даде Цветан Цветанов, той към този момент не ми липсва. Изговори доста нелепости, които не му вършат чест. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в изявление за bTV, като добави, че не е очаквал Цветанов толкоз бързо да заприказва против сътрудниците си и партията.

„ В евроизборите видях краха в очите на хората. " Апартаментгейт " ни разруши, тежко репутационно ни удари. Колко министри, заместник-министри, депутати отстраних. Само и единствено хората да са уверени и да повярват, че това е било инцидентно и не е жанр. Победата сподели, че хората повярваха и утвърдиха този метод на деяние ", разяснява Борисов по отношение на въпрос за идните локални избори.

Той разясни, че не се меси в изборите до този миг, за разлика от евроизборите, когато разяснява, че е „ взел нещата на ръчна ".

„ Фандъкова получи на 100% права от мен да си избере сама листата, сама да прави акции, сама да преценя кое е добре и кое е зле. Тя и сама управляваше, само че се пробваха да й вменят нашата сянка. Да, тя приключи това, което съм почнал през годините, само че направи и доста обособени и хубави неща “, съобщи Борисов.

Той разясни, че локалните структури работят добре и без Цветанов.

„ Господин Цветанов, когато се кандидатирах за кмет изобщо го нямаше. Нито би трябвало да се надценява моята роля, нито на Цветанов, нито на който и да е от някоя празненство. За това в този момент съм ги оставил сами, избори като избори. “, съобщи Борисов.

Той пожела на Цветанов неговия план да е сполучлив като на този на Слави Трифонов, само че да не дава оценки, тъй като по-добре от доста други знае защо става въпрос.

На въпроса дали името на партията на Слави Трифонов „ Няма такава страна “ го наскърбява, министър председателят съобщи, че може да има и „ Няма такова предаване. Човешката нелепост е безкрайна. “

„ Да, няма такава страна - всяка вечер в най-гледаното време, години наред да си промотираш без пари партията, без никой да ти задава въпроси. Седиш и си задаваш въпроси години наред, единствено от твоето име. Къде има такава страна? “

По думите на премиера в този момент нещата вече са почтени, тъй като до момента Трифон е седял от върха на своя фундамент и е давал оценки.

„ Той е доста интелигентен,човек и вижда от кое място идва краха на политиците. Аз му поисквам триумф и се веселя, че в този момент към този момент играта е почтена. Преди не беше почтена. “

Премиерът разяснява и слуховете в сливенско за лишаване на деца от учебните заведения.

„ Когато дойдат избори, има цели щабове, които мислят каква нечистотия да създадат и за жалост доста пъти им се получава. Това е различен тип Костинбродска спекулация ”, съобщи Борисов.

Той прикани хората да не имат вяра на сходни клюки. „ Питам какво страната ще ги прави тези деца, къде ще ги настани. Как ще влезеш и на обикновено семейство ще му вземеш детето ”, попита Борисов.

Премиерът сподели, че е сезирана прокуратурата в регионите, в които има провокации. Министерство на вътрешните работи и ДАНС също проверяват протичащото се. По думите му слуховете пускат всякакви „ пастори ”, които пропагандират предизборно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР