След двете болезнени загуби на старта на първенството, за Спартак

...
След двете болезнени загуби на старта на първенството, за Спартак
Коментари Харесай

Спартак се надъхва за победа над Пирин с мач преди 40 години

След двете мъчителни загуби на старта на шампионата, за Спартак (Варна) днешният домашен дуел против Пирин е доста значим от психическа позиция. В символичния конфликт варненските " соколи " ще се опитат да надхитрят пиринските " орлета ".

Преди 40 години през сезон 1982/83 година Спартак се завърна в групата на майсторите, а воденият от Иван Вуцов отбор тогава съкруши Пирин с 4:0 след въодушевена игра и чудесни голове на Стефан Найденов (2 гола), Иван Петров и Живко Господинов.

" Соколите " против " орлетата " - борба в търсене на първа победа за новия сезон

Мачът е от 18:30 часа

Обстоятелствата през днешния ден са доста по разнообразни, а от управлението Спартак се надяват и най-важният състезател на клуба - възторжената аудитория да окуражи отбора за първа победа, колкото и мъчно да бъде това, написа " Мач Телеграф ".

Със сигурност треньорът Васил Петров ще направи някои промени, като за първи път се чака тимът да играе с чист централен нападател в лицето на Мартин Тошев. Това значи, че Божидар Васев може да мине на дясното крило.

В халфовата линия ще работят капитанът Янчо Андреев, Руслан Черненко и Цветан Илиев. В отбрана има възможност по двата фланга да работят опитните Генади Луго и Виктор Митев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР