След двегодишна съдебна битка официалните лица най-накрая бяха принудени от

...
След двегодишна съдебна битка официалните лица най-накрая бяха принудени от
Коментари Харесай

Разходите за пиянския удар на Борис Джонсън за Брекзит най-накрая бяха разкрити след двегодишна съдебна битка

След двегодишна правосъдна борба формалните лица най-сетне бяха принудени от съда да разкрият, че сметката за алкохола за партия за Брекзит на номер 10 беше £7 897.

Държавни чиновници бяха блокирали искане за независимост на информацията по отношение на напитките, сервирани на тържеството на тогавашния министър председател Борис Джонсън, с цел да отбележат момента, в който Обединеното кралство най-сетне напусна Европейски Съюз в 23:00 часа, на 31 януари 2020 година

Решението беше подкрепено от комисаря по информацията, който се съгласи, че публичният интерес не е задоволително мощен. Но деятелите отнесоха случая до Информационен арбитражен съд, който се произнесе против държавното управление.

Сега оповестените документи демонстрират, че гостите на номер 10 са консумирали 117 бутилки Gusbourne Blanc de Blancs 2014, създадени от лозя в Кент и Съсекс и продадени за към £65 на бутилка.

Имаше и 10 бутилки бяло вино от лозята Chapel Down в Кент, които нормално се продават за към £16 всяка. Тези, които желаеха черве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР