След две убедителни победи в първите си два мача Григор

...
След две убедителни победи в първите си два мача Григор
Коментари Харесай

Програма за петък: Димитров – Шварцман на „Симон Матьо“


След две безапелационни победи в първите си два мача Григор Димитров ще излезе в петък по обяд за дуела си против Диего Шварцман от третия кръг на Ролан Гарос. Мачът посред им ще бъде първи в програмата на третия по величина корт „ Симон Матьо “, което значи, че ще стартира в 12 часа българско време.

Това ще бъде пети мач сред им като досега българинът има три победи. Григор завоюва и дуела им на Мастърса в Мадрид по-рано през месеца след 6-0, 6-3.
„ Симон Матьо “ , от 12:00
Григор Димитров – Диего Шварцман
Анжелик Кербер – Александра Саснович
Виктория Азаренка – Жил Тайхман
Камерън Нори – Карен Хачанов

В същото време на „ Филип Шатрие “ Новак Джокович ще се изправи против Аляж Бедене като спечелилият от този мач ще бъде противник на Димитров или Шварцман на осминафиналите.

Двубоят на сърбина е втори на централния корт, където стартът ще бъде даден в 13 с Белинда Бенчич и Лейла Фернандес. Слоун Стивънс и Даян Пари ще играят в третия дуел, а своят дебют на „ Филип Шатрие “ ще направи Карлос Алкарас. Във вечерната сесия испанецът излиза против единствения тенисист, който го е побеждавал на клей през тази година – Себастиан Корда.
„ Филип Шатрие “ , от 13:00
Белинда Бенчич – Лейла Фернандес
Новак Джокович – Аляж Бедене
Слоун Стивънс – Даян Пари
Не преди 21:45: Себастиан Корда – Карлос Алкарас

13-кратният първенец Рафаел Надал ще играе на „ Сюзан Ленглен “ против Ботик ван де Зандсхулп като този мач е трети, след женските конфликти Аманда Анисимова – Каролина Мухова и Кори Гоф – Кая Канепи. За край на втория по величина корт е подложен мачът на Александър Зверев с Брендън Нкашима.
„ Сюзан Ленглен “ , от 12:00
Аманда Анисимова – Каролина Мухова
Коко Гоф – Кая Канепи
Ботик ван де Зандсхулп – Рафаел Надал
Александър Зверев – Брендън Накашима

Цялата стратегия вижте ТУК.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР