След две седмици интригуващи публични изслушвания в рамките на разследването

...
След две седмици интригуващи публични изслушвания в рамките на разследването
Коментари Харесай

Разследването: Лавина от доказателства се стовари върху Тръмп

След две седмици завладяващи обществени чувания в границите на следствието за импийчмънт против президента Доналд Тръмп бяха събрани голям брой безспорни доказателства.
Тръмп категорично е наредил на представители на американското държавно управление да работят с персоналния му юрист Руди Джулиани по въпроси, свързани с Украйна, която е мощно подвластна от помощта на Вашингтон за отбиване на съветската експанзия, заяви " Медиапул ".

Президентът е оказал напън върху Украйна да стартира следствия против негови политически противници, базирайки се на дискредитирана тайна доктрина, която личните му съветници оспорват. Американски и украински представители се притесняваха, че Тръмп е замразил жизненоважна военна помощ, до момента в който Киев не разгласи, че стартира такива следствия.

Тези обстоятелства бяха доказани от десетки очевидци. Повечето са уважавани държавни чиновници, работили и при демократи, и при републиканци.

Публичните чувания, предавани в директен ефирен ефир, сътвориха отрицателен облик на американския президент, податлив да употребява политическата си власт, с цел да притисне непознато държавно управление да му прави персонални услуги.

За шанс на Тръмп, засета никой от очевидците не може да съобщи, че персонално е чул президента да слага като изискване за отпущането на 400 милиона $ военна помощ за Украйна оповестяването на следствие против някогашния вицепрезидент Джо Байдън и Националния комитет на Демократическата партия.

" Не чух нищо, доказващо, че президентът е забъркан в подкупване или изнудване ", сподели конгресменът Уил Хърд, сдържан републиканец от Тексас, който ще се отдръпна в пенсия идната година и ще бъде знак за признаци на намаляване на поддръжката за президента измежду републиканците. Подобно на други съпартийци той съобщи, че намира дейностите на Тръмп за " неуместни ", само че не и за заслужаващи импийчмънт.

Демократите в този момент са изправени пред вероятността за процедура по импийчмънт, в която демократите ще гласоподават " за ", а републиканците " срещу ". Подобно държание би било в унисон с публичното мнение, чийто сондажи сочат, че американците са разграничени по въпроса би трябвало ли Тръмп да бъде отхвърлен от президентския пост поради покупко-продажбите си с Украйна.

С края на обществените чувания демократите незабавно търсят метод да задвижат четвъртата в историята на Съединени американски щати процедура по импийчмънт.

Те би трябвало да решат дали да стартират да готвят обвиняването въз основа на разкритото до този миг или да забавят за момента процеса и да търсят показания от нови очевидци, които биха могли да им дават по-непосредствени доказателства за виновността на Тръмп.

Демократите възнамеряват през идващите дни да стимулират дейностите си, с цел да привлекат на своя страна републиканци и да убедят американския народ в правотата си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР