След две години прекъсване на дейността си като брокер на

...
След две години прекъсване на дейността си като брокер на
Коментари Харесай

Ирена Милянкова саботира бизнеса на бившия си - slava.bg

След две години спиране на активността си като брокер на недвижими парцели Ирена Милянкова още веднъж се кани да се занимава с този поминък.

Тя обаче няма да работи един до друг с към този момент някогашния си мъж, както преди. Напротив – ще саботира бизнеса му, отивайки при неговите най-големи съперници.

Манекенката, която към този момент повече от година е разведена жена за повторно в живота си, изкара много време без публично работно място. Не е известно по какъв начин е преживявала по този метод, отглеждайки и своите 6 деца, само че се знае, че се записа да учи педагогика в Софийския университет. Явно обаче вероятността да стане учителка е почнала да й се коства недотам добра, тъй като Ирена към този момент е подхванала публични стъпки за завръщане към брокерството. Години наред тя работеше точно в областта на недвижимите парцели, където се срещна с втория със брачен партньор – Никола Чолаков, от който има две дъщери. Другите й 4 деца са от обвинявания в сводничество Росен Чолов-Чолата. След раждането на първото дете от Чолаков (което е пето за Милянкова), младата майка се върна на работа доста бързо, като разнасяше бебето по огледи и го кърмеше в офиса по време на оперативки. След второто обаче в връзките ѝ с таткото настъпи провал и тя си остана у дома. Никола пък се реалокира в Гърция дружно със сина от първия си брак. Там той управлява бизнес с първокласни недвижими парцели.

Вероятно някогашният брачен партньор или е понижил фрапантно издръжката за младата си жена и двете им деца, или нужните на последните внезапно са нарастнали, тъй като от няколко седмици Ирена е почнала трескаво да търси работа. Първото, което направи тя, е да се върне към най-стария усвоен от нея поминък, а точно – моделството. Няколко фотосесии по-късно идва и решението да стартира още веднъж да продава първокласни парцели. Само че към този момент не във компанията, ръководена от мъжа й, а при конкуренцията. Преди дни Милянкова се е срещала с хора от конкурентна компания, като се счита, че се е уговаряла да стартира работа при тях.

Понеже името е известно измежду софийските брокери и се счита, че има задоволително контакти измежду родните випове, с цел да може да пласира всевъзможни скъпи къщи, жилища и имоти, най-вероятно няма да има проблем с назначението. Както при всеки брокер обаче, заплащането ще бъде % от осъществените покупко-продажби. Моментът за нахлуване в сходен бизнес не е изключително подобаващ, защото тъкмо в този момент стартира рецесия в продажбите на недвижими парцели. Но Ирена е решила да опита всичко, което може да прави, с вяра, че все в нещо ще ѝ провърви, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР