След два месеца на проверки, отнет и впоследствие върнат лиценз,

...
След два месеца на проверки, отнет и впоследствие върнат лиценз,
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Зад 6-те млн. лв. няма скрити договорки, те са за ВМЗ – Сопот

След два месеца на инспекции, лишен и след това върнат лиценз, и голям брой митинги оръжейното дружество „ Емко” си върна и прекратените контракти. Това се случи при започване на тази седмица след намесата на премиера Бойко Борисов . „ Емко” пък се ангажира да заплати на страната 6 млн. лева

Зад тези пари няма скрити сделки, те са за отплата на ВМЗ – Сопот, които са почнали някаква подготвителна работа по договорите, разгласи в предаването „ Тази сутрин” притежателят на „ Емко” Емилиян Гебрев . Той посочи, че сумата ще бъде преведена на държавната компания „ Кинтекс” а тя ще компенсира ВМЗ – Сопот.

Гебрев счита, че икономическият министър Емил Караниколов е бил измамен от неприятни съветници. Смята, че министърът е направил неточност като се е впуснал в отбрана единствено на едната страна в бранша – държавната.

Като своя неточност притежателят на „ Емко” регистрира обстоятелството, че късно е потърсил помощта на премиера Борисов.

На въпроса непосредствен ли е с банкера Цветан Василев той отговори: „ Какви връзки да имам, като се съдим с негови фирми”.

Емилиян Гебрев счита, че е притежател на „ Дунарит”, само че изчаква да приключат делата към собствеността на компанията.

Той е безапелационен, че не се познават и в никакъв случай не са се виждали с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски .

Вижте целия диалог във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР