След дуетите си с Шакира и колаборацията с Мадона, колумбийският

...
След дуетите си с Шакира и колаборацията с Мадона, колумбийският
Коментари Харесай

Дженифър Лопес, Малума и първият им снимачен ден на Marry Me

След дуетите си с Шакира и колаборацията с Мадона, колумбийският реализатор Малума получи опцията да работи с друга огромна звезда от музикалната сцена.

Двамата с Дженифър Лопес ще вземат участие в нов филм - Marry Me. За плана разбрахме от дълго време, като първичната имформация бе, че певицата ще си партнира с Оуен Уилсън. А през лятото пристигна и изненадата, че Малума също е получил забавна роля.

В момента колумбийският реализатор е на турне в Съединени американски щати, а Джей Ло неотдавна приключи своята международна обиколка. Вчера, 3 октомври, бе първият снимачен ден на Marry Me. Екипът на кино лентата се събра в Ню Йорк, а изпълнителите не пропуснаха да споделят вълнението си от началото на този нов план.

То е по-голямо за Малума, тъй като това е първият филм, в който взе участие. Той е споделял в свои изявленията, че има предпочитание да опита и в киното, само че чака вярната роля. И очевидно тази на избраник на Джей Ло, за който тя отхвърля да се омъжи безусловно пред олтара поради негова невярност, му е допаднала.

Да си партнират на снимачната площадка е наслаждение и за двамата, разбираме от изявленията им в Instagram. Първи колумбийският реализатор показа фотография, на която двамата с Лопес си почиват, четат сюжета и се смеят.

Певицата също разгласява няколко фрагмента и написа: " Това е изкуството на взаимната работа. Заради него обичам специалността си. Истинската магия се случва тогава, когато вдъхновението срещне отсъствието на его. Толкова е занимателно, когато разнообразни актьори се събират и всеки способства за основаването на нещо особено и същинско. "

Под обява на Лопес, от която разбираме, че е впечатлена от взаимната им работа, Малума разяснява, че е същински признателен за предоставената му опция. А почитателите и на двамата към този момент нямат самообладание да ги видят дружно на огромния екран. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР